Meghan și Harry, prima fotografie împreună după Megxit. Schimbări MAJORE la Casa Regală

Ducii de Sussex au fost fotografiați pentru prima dată împreună, după Megxit. Ce schimbări majore se întâmplă la Casa Regală britanică. 

Meghan Markle și Prințul Harry au fost fotografiați pentru prima dată împreună, după renunțarea la statul de membri seniori ai Casei Regale britanice și după mutarea în Canada. 

Cei doi au fost fotografiați în timp ce coborau dintr-un avion de linie pe Aeroportul Internaționa Victoria, din Canada. 

Ea îmbrăcată într-o cămașă în dungi, jeans negri și un cardigan negru, iar el într-un pulover gri, jeans și o șapcă de baseball, și-au cărat singuri bagajele cu un zâmbet larg pe buze. 

Angajații ducilor de Sussex, concediați de la Palatul Buckingham

Meghan Markle și Prințul Harry s-au întâlnit săptămâna trecută cu mai mulți profesori de la Universitatea Stanford pentru a discuta despre crearea unei noi organizații caritabile. În timpul șederii lor în Statele Unite, Prințul Harry a ținut și un discurs la un eveniment privat, luând totodată cina cu Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, citează elle.ro. 

Între timp la Palatul Buckingham s-au făcut deja numeroase schimbări, iar numeroși angajați care lucrau pentru Ducii de Sussex au fost concediați. Cei mai vechi dintre ei au primit propunerea de la lucra pentru alți membri ai familiei regale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel