Meghan și Harry, JIGNIȚI într-o carte despre ei. Controversa momentului. „DISPERAT. Îi face viața MIZERABILĂ"

Meghan Markle și Prințul Harry se află în mijlocul unui nou scandal și au fost din nou jigniți, de această dată de o scriitoare, care a și publicat o carte despre ei. 

Scriitoarea Lady Colin Campbell a publicat o nouă carte, intitulată "Meghan and Harry: The Real Story" (n.r. Meghan și Harry: Povestea reală). Deși pare o carte interesantă despre viața celor doi duci de Sussex, scriitoarea a criticat-o dur și a descris-o ca fiind mult prea interesată de faima proprie, ajutându-se să obțină succesul de orice o înconjoară și mai mult, susține că toate dezvăluirile tabloidelor sunt adevărate. 

Ei bine, Colin Campbell este o scriitoare britanică cu multe cunoștințe atunci când vine vorba de cercurile importante din Marea Britanie și de-a lungul timpului a publicat mai multe cărți despre Familia Regală.

Ce spune scriitoarea despre Meghan și Harry

Anglia nu este de ajuns pentru ea. Este dependentă de faimă și viața ei este actoria”. Nici Prințul Harry nu a scăpat, iar scriitoarea susține că era „disperat să cunoască pe cineva”.

„Este o oportunistă. Știa dinainte că se va angaja în proiecte comerciale, ceea ce regalitatea interzice strict. Acum are ceea ce își dorea - viața unui milionar la Hollywood. Ea a făcut ca Harry să-și piardă majoritatea prietenilor. El este mai slab decât ea. El a fugit zdrențuit. În ciuda sexului, ea îi va face viața mizerabilă. El nu are nicio putere de caracter care să o părăsească”, a completat Campbell, citează pagesix.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel