Schimbare majoră în Familia Regală. Meghan Markle și Prințul Harry se mută din nou

Meghan Markle și Prințul Harry fac o nouă schimbare după cea în care au ales să renunțe la statutul regal. Iată ce plănuiesc cei doi.

Potrivit unor surse apropiate ducilor de Sussex, se pare că aceștia își caută o nouă locuință în Los Angeles, deoarece vor să petreacă mai mult timp în California.

"Vor avea case în ambele locuri"

Decizia lor de a căuta o locuință în California nu este deloc surprinzătoare, având în vedere că acolo locuiește mama lui Meghan, precum și prietenii acesteia. Ducele și Ducesa de Sussex vor să își împartă timpul între cele două țări și consideră că Los Angeles va fi perfect pentru stilul de viață relaxat pe care și-l doresc. Ei plănuiesc să petreacă mai mult timp în natură făcând drumeții și plimbări, citează elle.ro.

„Ei iubesc să se afle în Canada, însă au început să caute case și în L.A. Cel mai probabil vor avea case în ambele locuri. Ei se bucură de o viață liniștită. Merg în plimbări lungi, fac yoga, iar Meghan gătește. Lor chiar le place să stea acasă și să se relaxeze alături de Archie și câinii lor", a declarat o sursă apropiată într-un interviu pentru People.

Își iau în continuare măsuri de securitate

Meghan și Harry locuiesc în prezent în Canada, în Vancouver Island, într-o vilă care costă în jur de 10 milioane de lire sterline, aceștia bucurându-se acum de o viață mult mai liniștită, chiar dacă își iau în continuare măsuri de securitate. Aceștia au instalat noi camere de supraveghere, precum și o prelată care ar acoperi o zonă destul de mare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel