Răsturnare de situație pentru Meghan Markle. A dat lovitura cu Prințul Harry. SURPRIZĂ pe Netflix

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Meghan Markle le-a dat peste nas cârcotașilor. Diferența majoră dintre Prințul Harry și fostul ei soț, Trevor. Totul a ieșit la iveală. 

Meghan Markle și Prințul Harry au fost în ultimii ani în centrul atenției și pe baza poveștii lor s-au scris o mulțime de articole și de cărți, care au scos la iveală o mulțime de lucruri din viețile lor înainte și după căsătorie. 

Diferența majoră dintre primul soț al lui Meghan Markle și Prințul Harry. "Era dependentă de el"

Un detaliu a ieșit acum la iveală după ce, de-a lungul anilor, multă lume s-a întrebat de ce a divorțat, de fapt, Meghan Markle de primul soț.

Conform autorilor, Omid Scobie și Carolyn Durand, se pare că vinovatul a fost soțul ei, producătorul TV Trevor Engelson, care își dorea ca Meghan să fie „dependentă de el” și au sugerat că cei doi s-au despărțit la scurt timp după ce Meghan a devenit faimoasă datorită serialului Suits, Trevor devenind gelos pe faima proaspăt dobândită de soția lui.

„Pe vremea când încă nu se căsătoriseră, Meghan se întreba în discuțiile cu prietenii ei de ce Trevor nu a acționat întotdeauna ca și când ar fi sprijinit-o în carieră. A simțit că lui îi plăcea ca ea să fie dependentă de el. Trevor era cel dominant. El era cel obișnuit să câștige banii în casă, cel de care Meghan avea nevoie pentru a-și face intrarea în industrie”, au explicat autorii cărții.

Schimbare radicală. De la actorie, la producție și regie. Se va lupta cu fostul soț, prin filme

Lucrurile stau altfel acum, și asta pentru că, odată ce a pășit în Familia Regală, Meghan Markle a fost nevoită să renunțe la actorie și deși s-a zvonit că întreaga ruptură și renunțarea la statutul regal ar avea legătură cu faptul că vrea să revină pe micile ecrane, lucrurile sunt pe jumătate adevărate. 

Astfel, Prințul Harry și Meghan Markle au anunțat că au semnat un contract cu Netflix, în vederea producerii unor materiale cinematografice utile pentru viața de familie. În acest scop, cuplul a fondat o companie de producție care o să producă documentare, mini-serii și filme de lung metraj cu Netflix.

"Accentul nostru va fi pe crearea de conținut care să informeze, dar să dea și speranță. Ca proaspeți părinți, realizarea de programe inspiraționale pentru familii este, de asemenea, importantă pentru noi", a specificat Prințul Harry.

Mai mult, pare că primul mariaj a motivat-o pe ducesa de Sussex să depășească pragul de actriță, iar acum, se va lupta cu fostul soț... în filme, mai ales că are parte de toată susținerea Prințului Harry. 

Potrivit Daily Mail, ca urmare a retragerii din Casa Regală, Harry și Meghan urmează să înceapă noile lor cariere la Hollywood în luna martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel