Meghan Markle, gesturile și imaginile care vor scandaliza Familia Regală. Cum au apărut la TV Ducesa și fiul ei, Archie

Meghan Markle a distribuit o fotografie adorabilă cu Archie, chiar în direct. Cum a apărut Ducesa, gesturile ei vor scandaliza Casa Regală.

Meghan Markle a avut prima apariție televizată după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Ducesa de Sussex a fost invitată în emisiunea lui Ellen, acolo unde a distribuit o imagine cu Archie, fiul ei și al Prințului Harry. 

Fosta actriță a povestit mai multe despre modul în care s-a schimbat viața sa în ultima perioadă și despre modul în care s-a acomodat cu cei doi micuți pe care îi are acum. Ducesa de Sussex a vorbit cu multă sinceritate la emisiunea The Ellen DeGeneres Show. 

Meghan Markle, imagine de colecție cu Archie

 

Ducesa de Sussex le-a oferit admiratorilor săi câteva imagini de colecție din arhiva sa personală.

În cadrul discuției pe care a purtat-o cu prezentatoarea, care îi este și o prietenă apropiată, Meghan a povestit cum și-a petrecut sărbătorile de Halloween alături de familie. Ea a spus că s-a decis să o costumeze pe micuța Lilibet, în vârstă de șase luni, într-un sconcs, în timp ce Archie s-a costumat în dinozaur. 

"Am vrut să facem ceva amuzant pentru copii, însă ne-am dat seama rapid că ei nu-și doreau asta. Archie s-a costumat într-un dinozaur și a purtat costumul pentru cinci minute, probabil chiar mai puțin de cinci minute. Lili a purtat costumul micuțului sconcs din Bambi. Știai că personajul se numea Floare?", a spus Ducesa.

Imaginile cu Archie sunt primele pe care Ducesa le împărtășește cu publicul de la ultima sa apariție din cadrul interviului pe care l-a avut cu Oprah. Atunci, fanii au fost înduioșați de câteva poze cu micuțul Archie care alerga pe plajă și se distra alături de părinții săi. Fiul Ducilor de Sussex a crescut, are doi ani și pare că seamănă foarte bine cu Prințul Harry.

În imaginea care a apărut pe ecran în timpul emisiunii, Archie apare cu un coșuleț într-un țarc alături de mai multe găini pe care le-a hrănit. Fotografiea îl înfățișează din spate, însă fanii au făcut imediat o asemănare între el și tatăl său. Ducesa a povestit în cadrul interviului cu Oprah că a salvat găinile de la o fabrică atunci când s-au mutat în California anul trecut.

Ellen DeGeneres l-a complimentat pe Archie, în timp ce Meghan i-a povestit prezentatoarei despre inima caldă pe care o are cel mic.

Meghan Markle, gesturile care ar putea scandaliza Familia Regală

Ducesa este mereu pusă pe șotii, iar partenera ei de farse este chiar prezentatoarea Ellen DeGeneres, care a planificat un show de zile mari. Meghan a fost provocată să viziteze tarabele unor comercianți ambulanți aflate în apropierea platourilor de filmare și să se comporte ca și cum ar fi fost interesată de produsele lor.

Soția prințului Harry primea o serie de provocări în cască de la prezentatoarea show-ului. Aceasta a fost pusă să ia un cristal de la tarabă și să și-l pună pe față. La scurt timp, a fost nevoită să ia o pungă de chipsuri cu sos iute și să le ronțăie ca o veveriță. Momentul culminant a fost când a început să danseze și să se poarte ca o pisicuță, ba chiar a băut lapte din biberon. Actrița și-a arătat și talentul la sport, a făcut genoflexiuni într-o rochie incredibil de sexy.

Internauții au declarat de mai multe ori că Meghan încearcă să iasă din tipare și să o imite pe regretata prințesă Diana. Aceștia au mărturisit că actrița este un suflet liber, așa cum a fost și fosta soție a lui Charles.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel