Meghan Markle continuă RĂZBOIUL cu presa britanică. Nouă cerere în instanță după dezvăluirea unei scrisori ”private, personale și sensibile”

Meghan Markle merge mai departe cu procesele împotriva presei britanice.

Ducesa de Sussex i-a cerut ieri unui judecător să se pronunțe în favoarea ei printr-o cerere de confidențialitate împotriva unui ziar, după ce avocații ei au declarat că acțiunea sa judiciară ar trebui să fie decisă de domnul judecător Warby fără a continua procesul complet.

Ducesa dă în judecată editorul The Mail on Sunday, ziarul ce aparține Daily Mail, după ce a publicat pasaje dintr-o scrisoare pe care i-a scris-o tatălui ei în urma căsătoriei cu prințul Harry.

Avocații ziarului NEAGĂ

Avocații de la The Mail on Sunday neagă încălcările confidențialității, drepturilor de autor și protecției datelor și au solicitat continuarea procesului de caz în cursul acestui an. Aceștia au susținut că ducesa se aștepta ca scrisoarea să devină publică și și-a încălcat efectiv intimitatea, permițându-le prietenilor să vorbească cu o revistă americană în numele ei.

Domnul Rushbrooke a spus că atât Meghan, cât și Harry au încercat să-și protejeze intimitatea, în urma temerilor legate de faptul că tatăl lui Meghan Markle le vorbește jurnaliștilor. 

Scrisoarea despre care se vorbește a fost scrisă de ducesă, după nunta ei, iar avocații ziarului au spus că este vital ca ea să se confrunte cu întrebări legate de presupuse "inconsecvențe" în relatarea ei despre modul în care a ajuns să o scrie. Ducesa a insistat întotdeauna că a scris ea însăși scrisoarea "profund dureroasă". Ea a spus că l-a informat pe Jason Knauf, directorul de comunicare al Palatului Kensington, despre scrisoarea ei și i-a arătat o schiță, scrie DailyMail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel