Meghan Markle, candidată la prezidențiale. ”Are susținerea lui Oprah Winfrey și a soților Obama”

Meghan Markle
Meghan Markle

După anunțul de acum o săptămâna al ducilor de Sussex, Meghan Markle și-ar putea anunța candidatura la prezidențiale în SUA. 

După ce au anunțat că renunța la statul de membri "seriori" ai Casei Regale și au strârnit multe controverse cu această veste neașteptată, ducii de Sussex încep ușor, ușor să-și îndeplinească dorințele și să înceapă proiectele. 

Ei bine, printre aceste proiecte și contracte despre care s-a tot vorbit că le-ar fi semnat, fie cu Disney, fie cu Netflix, există posibilitatea ca Meghan Markle să-și anunțe candidatura la prezidențiale.

Susținerea soților Obama și a lui Oprah Winfrey

„Cred că pot fi mult mai implicați politic. Cred că pot înființa o fundație, pentru a strânge bani pentru ei sau pentru problemele globale. Vor fi prezenți în ochii publicului. Există povești cum că ar avea susținerea lui Oprah Winfrey și a soților Obama. Asta le va oferi putere în ochii publicului american. Sunt niște tineri ambițioși, vor să facă ceva. În 15-20 de ani ce o va opri pe Meghan Markle să candideze la prezidențiale? Asta este ambiția pe care, cred, o au cei doi", a declarat Mark Brokowky, expert în management și PR, în emisiunea lui Clive Bull, de la LBC, citează evz.ro.

Prințul Harry a plecat spre Canada

Potrivit presei britanice, prințul Harry a plecat despre în Canada pentru a sta alături de Meghan și Archie.

„A luat un zbor la 17:30 de pe aeroportul Heathrow şi ar urma să se reîntâlnească cu Meghan şi Archie marţi dimineaţa devreme pe insula Vancouver", scrie The Sun.

„Ducele de Sussex ar fi părăsit Regatul Unit luni seară, după unul dintre ultimele sale angajamente oficiale în calitate de membru al familiei regale", citează Daily Telegraph.

„Prinţul Harry pleacă în sfârşit la Vancouver", relatează şi Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel