Meciul Floyd Mayweather versus Logan Paul s-a terminat fără knockout

Instagram - Logan Paul
Instagram - Logan Paul

Mayweather și Paul au avut un meci demonstrativ de 8 runde care s-a terminat fără un câștigător.

Logan Paul a supraviețuit în ring timp de 8 runde împotriva lui Floyd Mayweather Jr., unul dintre cei mai buni boxeri din lume, dar la final nu a existat niciun supraviețuitor. La meciurile demonstrative, spectatorii au mai asistat la un deznodământ cu o decizie divizată și o altă încheiere. 

Evenimentul sportiv de duminică a avut câte puțin din toate și a depășit așteptările participanților, dar și pe cele ale organizatorilor, biletele vânzându-se ca pâinea caldă mai mult pentru spectacol decât pentru meciul dintre Mayweather și Paul. 

Diferență de experiență și de greutate

Înainte de începerea meciului cei doi boxeri au vorbit despre cum doresc să facă un show din sportul și competiția lor, astfel încât publicul să se distreze chiar. Mayweather, în vârstă de 44 de ani, a pășit în ring împotriva unui oponent mult mai mare din punct de vedere fizic, Paul, de doar 26 de ani. Acesta din urmă este cu 15 kilograme mai greu decât Mayweather și cu tot atâția centimetri mai înalt. 

Logan Paul și-a obținut faima mai mult prin intermediul rețelelor sociale. Acesta a pierdut singurul meci profisional în care a participat până acum, pe când Mayweather le-a câștigat pe toate 50 în care a luptat. 

Așteptări neîmplinite

Diferența de experiență a făcut ca înaintea meciului mulți să anticipeze rezultatul final, crezându-se că Mayweather îl va învinge pe Paul, făcându-l knockout, însă acesta s-a folosit de fizicul său mai solid cu care a închis loviturile lui Mayweather. Cu toate acestea, atacurile lui Mayweather au fost bine gândite urmărindu-l pe acesta din urmă prin ring fără a face risipă de energie. Niciun câștigător nu a fost anunțat pentru că nu a existat un juriu în cadrul evenimentului special. 

În meciul demonstrativ au mai luptat și Chad Johnson împotriva lui Brian Maxwell, un luptător de arte marțiale, care intră în ring fără mănuși. 

Floyd Maywether, luptător și filantrop

Marele boxer Floyd „Money” Mayweather s-a oferit să acopere cheltuielile de înmormântare pentru George Floyd, americanul de culoare în vârstă de 46 de ani ucis de poliția din Minneapolis, conform The Guardian.

Fostul campion mondial a confirmat prin compania sa de promovare Mayweather Productions că a propus familiei americanului acest lucru, iar presa din Statele Unite raportează că rudele ar fi acceptat oferta.

Logan Paul, un star al social media

Luptătorul Logan Paul și-a câștigat faima prin intermediul rețelelor de socializare. Acesta are pe Instagram peste 20 de milioane de urmăritori, asemenea divelor din showbiz. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Logan Paul (@loganpaul)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel