Meciul FC Viitorul - Academica Clinceni, reprogramat sâmbătă

Foto cu caracter ilustrativ. Sursa foto: fcviitorul.ro
Foto cu caracter ilustrativ. Sursa foto: fcviitorul.ro

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat că meciul dintre FC Viitorul și Academica Clinceni se va disputa sâmbătă, de la ora 15.00, după ce a partida, programată inițial pentru vineri, a fost amânată

„Având în vedere comunicarea unui număr de șapte rezultate neconcludente în cadrul testării pentru COVID-19 realizată de FC Viitorul Constanța și necesitatea eliminării oricărui risc în organizarea Campionatului Național Liga I, Liga Profesionistă de Fotbal a adoptat decizia reprogramării jocului din 10.07.2020 împotriva echipei Academica Clinceni pentru ziua de sâmbătă, 11.07.2020, ora 15.00”, a anunțat LPF.

Potrivit Ligii, situația ivită a fost una excepțională și a fost tratată în baza art. 12.1 din ROAF, ce permite reprogramarea unui joc oficial atunci când amânarea este justificată, iar motivele nu sunt imputabile cluburilor implicate.

Reprezentanții LPF au mai anunțat că cele șapte teste au fost refăcute, iar rezultatele lor sunt negative. „Orice risc de contaminare, sub acest aspect, a fost înlăturat”, a transmis LPF, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel