Urmărește emisiunea live


Meciul din Premier League Burnley – Tottenham, ANULAT din cauza ninsorii abundente

Foto: Jill Wellington - Pexels
Foto: Jill Wellington - Pexels

Meci anulat din cauza ninsorii abundente.

Meciul din Premier League dintre Burnley și Tottenham Hotspur, ce urma a fi jucat pe arena Turf Moor, a fost amânat inițial cu 50 de minute, mai apoi pentru o altă dată, din cauza ninsorii abundente.

Meciul trebuia să înceapă la ora 16:00, dar, în ciuda încercărilor de a face terenul practicabil, a fost anulat. Arbitrul Peter Bankes a declarat: "Au muncit cât au putut de mult, dar în 10 minute terenul a fost acoperit din nou".

Managerul lui Burnley, Sean Dyche, a adăugat, citat de BBC Sports: "A căzut atât de repede și de puternic, este încă destul de puternic acum". Antrenorul lui Tottenham, Antonio Conte, a declarat: "Suntem ușor dezamăgiți, pentru că eram pregătiți să jucăm, dar în același timp cred că Premier League a luat decizia corectă de a salva situația pentru jucători și fani.

În aceste condiții nu este fotbal. Eu vreau să mă distrez. În această situație este imposibil și există un risc serios pentru jucători". Sergio Reguilón a postat pe contul său de Twitter o poză de pe terenul înzăpezit, cu mesajul: „Burnley, ne vedem altă dată”, transmite Mediafax.

Sezonul lui Juve merge din rău în mai rău după înfrângerea acasă cu Atalanta

Juventus a suferit un nou eșec, pierzând sâmbătă cu 1-0 acasă cu Atalanta, după un gol marcat de Duvan Zapata, a cincea înfrângere a sezonului, în 14 meciuri, în Serie A, ducând-o pe Juve până pe locul 8.

Gazdele s-au chinuit să își creeze ocazii notabile în prima repriză, însă cea care a cedat prima a fost apărarea, care l-a lăsta liber pe Zapata, care a deschis scorul, în minutul 28.

Juve a încercat să dea replica, dar cel mai aproape a fost de egalare la bara din lovitura liberă executată spre finalul partidei de Paulo Dybala.

Atalanta și-a prelungit seria de invincibilitate la opt meciuri în toate competițiile, rămânând pe locul patru în Serie A, cu 28 de puncte, la 4 puncte în spatele liderului Napoli și la 7 puncte în fața lui Juve, care se află la 11 puncte de lider.

A fost prima victorie obținută de Atalanta pe terenul lui Juventus din 1989 încoace.

"Atalanta a făcut puține lucruri în fața porții. Singurul șut a fost executat de Zapata la o greșeală a noastră", a declarat antrenorul lui Juve, Massimiliano Allegri, după meci, pentru DAZN.

„Singurul lucru pe care trebuie să îl facem acum este să muncim, așa cum am făcut întotdeauna, și să încercăm să câștigăm un meci", a mai spus tehnicianul lui Juve.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel