Mats Wilander, laude către Halep: A reușit mai mult decât și-ar fi imaginat orcine

Mats Wilander, fost număr unu mondial în tenisul masculin şi câştigător a şapte titluri de Mare Şlem, rămâne uimit de felul în care evoluează traiectoria Simonei Halep în tenisul feminin.

Suedezul în vârstă de 53 de ani, expertul Eurosport în materie de tenis, a vorbit pentru fanii tenisului din România despre plusurile şi minusurile liderului mondial, oferind totodată şi o imagine de ansamblu a fenomenului. Wilander rămâne convins că titlurile de Mare Şlem sunt un Everest greu de atins pentru româncă, la fel cum a spus-o în ultimele luni, scrie Prosport.

„Întotdeauna te-ai gândit la ea ca la cineva care ar putea rupe rândurile. Dar, trebuie să spun că sunt puţin surprins că a ajuns până în vârf de tot cu o deplasare foarte bună pe teren şi, bineînţeles, cu îndemânare fantastică - mâini foarte bune şi cu o mentalitate foarte bună. Sunt puţin surprins însă că se luptă pentru titlurile de Mare Şlem. Cu patru sau cinci ani în urmă nu aş fi anticipat asta, dar acest lucru arată doar cât de mult lucrează şi cât de mult îşi doreşte să câştige un Grand Slam. Ea este, probabil, o jucătoare care a reuşit mai mult decât şi-ar fi imaginat oricine, o overachiever - chiar dacă nu a câştigat un titlu de Mare Şlem”, a spus Wilander, potrivit sursei citate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel