EXCLUSIV  Măsurile anti-Covid, subiectul zilei la ”Ce se întâmplă?”. Academicianul Victor Voicu, invitatul lui Răzvan Dumitrescu / video

Vă aşteptăm la o nouă ediţie a emisiunii "Ce se Întâmplă?", cu Răzvan Dumitrescu. 

“Așa au recomandat specialiștii” ne-au spus guvernanții de fiecare dată când luau o măsură aberantă în PANDEMIE.  Cine erau acești specialiști nu ne-au spus niciodată. Cu cine s-au consultat ei în toată această perioadă sau mai bine zis pe cine nu au întrebat? 

JOI la ora 12:00 vă aștept în direct la CE SE ÎNTÂMPLĂ? Pe DCNews și DCNews TV pentru a afla în ce măsură ACADEMIA ROMÂNĂ a fost întrebată, cooptată, consultată de mai marii luptei cu virusul în toată această perioadă. Ce știau specialiștii de aici și ar fi putut afla și guvernanții ne va spune academicianul VICTOR VOICU, Preşedinte al Secţiei de Ştiinţe Medicale a Academiei Române și vicepreședinte al acestei prestigioase instituții", a transmis Răzvan Dumitrescu. 

Emisiunea va fi transmisă LIVE pe DC NEWS, DC NEWS TV şi paginile de Facebook şi Youtube ale celor două site-uri, joi, 27 ianuarie, de la ora 12:00. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel