Măsuri de impact anunțate de Dragnea pentru alegerile din 2016

Preşedintele interimar al social-democraţilor, Liviu Dragnea, a anunțat, luni, că PSD va prelua şefia Comisiei parlamentare pentru elaborarea legilor electorale. El a precizat că pentru funcţia de preşedinte al Comisiei va fi propus Gabriel Vlase.

"Am avut o discuţie cu colegii mei din PSD despre legea privind votul românilor din Diaspora. S-a întârziat nepermis de mult, nu am reuşit să înţelegem care este este jocul PNL, au renunţat la preşedinţia acestei comisii, pe care le-am oferit-o tot în ideea de a avea un dialog politic structurat şi o colaborare bună. Au şi transmis că nu vor să nominalizeze pe cineva la preşedinţia acestei comisii, asta înseamnă că probabil nu mai vor să fie adoptată legea. O să ne asumăm noi preşedinţia acestei comisii, îl vom nominaliza pe Gabriel Vlase să fie preşedinte", a declarat Liviu Dragnea, la Palatul Parlamentului. 

El a adăugat că le-a cerut colegilor ca marţi să se reunească Birourile permanente ale Parlamentului şi să aprobe procedurile necesare, dar şi să convoace plenul comun, pentru a stabili noua componenţă a Comisiei şi conducerea acesteia. 

"La începutul săptămânii viitoare, cel mai târziu, colegii noştri sunt mandataţi să vină cu forma finală a legii, pe care să o dezbatem şi să fie adoptată în regim de urgenţă", a mai spus Liviu Dragnea, citat de Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel