Urmărește emisiunea live


Mark Zuckerberg a devenit tată pentru a treia oară

Sursa foto Facebook Mark Zuckerberg
Sursa foto Facebook Mark Zuckerberg

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a devenit tată pentru a treia oară. Zuckerberg a împărtășit știrea printr-o postare pe Facebook.

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a devenit tată pentru a treia oară. Zuckerberg a împărtășit știrea printr-o postare pe Facebook. "Bine ai venit pe lume, Aurelia Chan Zuckerberg! Ești o mică binecuvântare". El a distribuit o fotografie cu soția sa, Priscilla Chan și cu copilul nou-născut. 

Mark Zuckerberg este un antreprenor, dezvoltator de software și filantrop american, cel mai bine cunoscut drept co-fondator și CEO al Facebook, cea mai mare platformă de socializare din lume. 

Născut pe 14 mai 1984, la New York, Zuckerberg a dezvoltat de la o vârstă fragedă un interes pentru calculatoare și programare. A urmat cursurile Universității Harvard, unde a lansat prima versiune a Facebook în 2004 ca site de rețea socială pentru studenții de la Harvard, potrivit Republik World.

După succesul timpuriu al Facebook, Zuckerberg a renunțat la Harvard pentru a se concentra pe dezvoltarea site-ului. Platforma a câștigat rapid popularitate. Sub conducerea sa, Facebook a devenit un gigant global cu peste 2,8 miliarde de utilizatori activi, începând cu 2021.

În ciuda succesului său, Zuckerberg s-a confruntat cu numeroase controverse de-a lungul anilor, inclusiv acuzații de manipulare greșită a datelor utilizatorilor și faptul că a permis răspândirea dezinformării pe platformă. El a fost, de asemenea, implicat în dispute juridice importante, cum ar fi procesul intentat de Cameron și Tyler Winklevoss cu privire la proprietatea Facebook.

Astăzi, Zuckerberg rămâne la cârma Facebook și este considerat pe scară largă drept una dintre cele mai influente și puternice figuri din industria tehnologiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel