Marius Manole și Alexandra Ușurelu, împreună, la spital

Alexandra Ușurelu îl are invitat în noul videoclip pe Marius Manole. Actorul joacă rolul medicului orb în cel mai nou videoclip al artistei, "Rămâi gândul cel dintâi".

La fel ca majoritatea cântecelor Alexandrei, "Rămâi gândul cel dintâi" este scris și orchestrat pentru band și orchestră de Bobby Stoica, iar sursa inspirației pentru cântec și clip o constituie oamenii „care umblă legați la ochi prin sufletul nostru, iar noi îi acceptăm și îi primim așa, deși știm că sunt "fum dintr-un foc de suflet bun", povesteşte Alexandra Ușurelu într-un comunicat trimis DC News.

La rândul său, Marius Manole, actor la Teatrul Național din București, cu o bogată activitate artistică pe toate scenele de teatru din România, atât independente, cât și instituționalizate, ne spune de ce s-a alăturat proiectului Alexandrei Ușurelu: “Îmi place cum există, îmi place discreția cu care își face loc în lume. Muzica ei mi se potrivește perfect. Mi-a plăcut mult să lucrez cu ea. Alexandra Ușurelu e un om care adună în jurul ei energiile pozitive, le dă glas și îi face pe oameni puțin mai fericiți.”, a adăugat artistul potrivit aceleiași surse.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel