Marius Elisei, primele declarații după despărțirea de Oana Roman

Marius Elisei a făcut primele declarații după despărțirea de Oana Roman. 

Oana Roman și Marius Elisei și-au spus „adio” la sfârșitul anului trecut. Anunțul a fost de Oana Roman, în mediul online.

Marius Elisei a făcut primele declarații despre acest subiect. 

De două săptămâni, deși s-a speculat că s-ar fi separat de Oana Roman pentru o altă femeie, Marius Elisei locuiește singur. 

Cu toate că nu a vrut să vorbească despre motivele despărțirii, Marius Elisei a declarat că „știu să gătesc și încă foarte bine. Îmi place foarte mult să gătesc. Eu mi-am făcut singur masa de Sărbători. Știu să fac orice, până și sarmale fac.”

„Din punctul meu de vedere, mă descurc bine pentru perioada pe care o trăim. Nu mă sperie Covid-ul, cred în acest virus, de aceea mă voi și vaccina. Îmi merge însă bine în perioada asta, din punct de vedere financiar”, a mai declarat Marius Elisei pentru Click!.

Ce spunea Oana Roman despre despărțire 

„Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. (…) Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie. N-a fost de ajuns. Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale, cât și personale.

Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, spunea Oana Roman la finalului anului 2020. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel