Marius Elisei, primele declarații despre despărțirea de Oana Roman: „Isabela e cea mai importantă”

Sursa foto: Facebook Oana Roman
Sursa foto: Facebook Oana Roman

Marius Elisei a vorbit, în exclusivitate pentru Spectacola, despre despărțirea de Oana Roman.

 

 

Marius Elisei a vorbit despre despărțirea de Oana Roman, după ce vedeta a declarat că lucrurile între ea și soțul ei nu merg într-o direcție bună. Cei doi împlinesc 8 ani de când au decis să-și unească destinele. Totuși, această perioadă a fost și ea umbrită de câteva evenimente negative, pentru că cei doi au divorțat, în urmă cu un an. După o perioadă în care au stat despărțiți, aceștia și-au dat seama că sunt suflete pereche și au decis să-și oficializeze din nou relația. Acum însă, se pare că lucrurile au luat din nou o întorsătură radicală. 

Marius Elisei, primele declarații despre despărțirea de Oana Roman

Marius Elisei a declarat, în exclusivitate pentru Spectacola, că preferă să nu vorbească despre situația actuală dintre el și soția sa. Mai mult decât atât, bărbatul a precizat că, în momentul de față, doar fiica pe care cei doi o au împreună este cea mai importantă. 

„Sunt foarte discret când vine vorba de viața mea personală și prefer să fiu criticat decât să spun adevărul. Nu vreau să vorbesc despre acest subiect și nu ma interesează ce declarații face Oana. Pentru mine, în acest moment, cea mai importantă este fiica mea, Isabela. Dacă vreodată se va întâmpla ceva, o las pe Oana să vorbească. Eu prefer să-mi văd de treaba mea.”, a declarat Marius Elisei, în exclusivitate pentru Spectacola. 

VEDEȚI MAI MULT PE SPECTACOLA.RO.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel