Marius Elisei, dezvăluire despre motivul divorțului de Oana Roman: Din cauza băuturii. Simțeam o presiune, nu mă mai aprecia

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Marius Elisei a rupt tăcerea despre divorțul de Oana Roman.

Marius Elisei a reacționat după ce Oana Roman a spus că acesta ar avea o nouă relație, motiv pentru care nu vrea să meargă în vacanțe cu ea și cu fiica celor doi, Isabela.

Fostul soț al Oanei Roman a explicat toată situația, spunând că nevoia de a face rost de bani pentru a-și plăi utilitățile a primat în acea perioadă, motiv pentru care a preferat să nu încurce pe nimeni și să se concentreze pe ceea ce avea el de făcut pe plan personal, chiar dacă a supărat-o pe fiica lui.

"Nu am vrut să merg în Egipt pentru că am avut alte priorități, pentru a-mi câștiga pâinea, pentru a-mi plăti chiria și alte utilități. A fost o perioadă agitată, și încă este. Cu copilul pot să mă duc oricând, oriunde. Acum nu mai sunt forțat să zic, bă suntem împreună, trebuie să mergem împreună", a declarat Marius Elisei, la Xtra Night Show.

De ce au divorțat, de fapt, Marius Elisei și Oana Roman

Marius Elisei a mătrutisit că în familia lor iubirea se stinsese încet, iar problemele au început să apară rând pe rând, ajungând să nu se mai înțeleagă deloc.

"Dacă nu exista Isabela, cu siguranță totul se rupea definitiv și fiecare mergea pe drumul lui. Când veneam acasă simțeam așa o presiune, nu mai simțeam dragostea aia care era înainte, poate și eu am făcut-o pe ea să nu mă mai aprecieze ca înainte, poate și din cauza băuturii, că nu am de ce să mă feresc", a mai spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel