Marius Alexe, dezvăluiri după ce a traversat Atlanticul cu barca

Dan Carp / 30 ian 2018 / 17:17 Salveaza PDF Comentarii

Marius Alexe, unul dintre componenţii echipajului românesc Atlantic4, care a participat cu succes la cursa Atlantic Challenge de 5000 km, a arătat că au existat multe momente de cumpănă în timpul traversării care au fost depăşite datorită unităţii de grup.

Andrei Roşu, Vasile Oşean, Marius Alexe şi Ionuţ Olteanu au participat marţi la o conferinţă de presă în care au povestit întâmplările, aventurile şi sentimentele trăite în timpul cursei dintre La Gomera (Spania - Insulele Canare) şi Antigua pe care au străbătut-o în 38 de zile, 14 ore şi 32 de minute, nou record al competiţiei Atlantic Challenge.

 

„Este despre pregătire, toleranță și încredere"„A fost un foarte lung proces de învăţare, de la un capăt la celălalt. Pentru că perioada de pregătire a fost foarte lungă, consistentă, plină de evenimente şi procese de învăţare relevante. Este despre pregătire, convieţuirea cu alţi 3 membri ai echipajului, despre toleranţă, despre încredere, ajutor reciproc şi nu în ultimul rând, despre curajul de a pleca într-o astfel de călătorie şi de a o duce până la capăt. Întreaga traversare a fost presărată cu momente foarte grele, pe care doar cu foarte multă stăruinţă, răbdare şi încredere am putut să le depăşim. Tentaţia de a renunţa este prezentă acolo în permanenţă şi dacă nu o gestionezi corect, riscă să îţi ia toată bucuria şi să transforme experienţa într-una mizerabilă şi nu una pozitivă'', a declarat Marius Alexe.

 

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25