EXCLUSIV  Mărirea și decăderea lu Andrei Șelaru. Cum cine e? Selly...

Selly
Selly

Îl mai știți pe tipul ăla cool din liceu de care erau îndrăgostite toate fetele, iar toți băieții voiau să fie ca el?

În liceu sau școala generală era cel puțin un elev care scria cuvinte porcoase pe tablă, arunca pungi cu apă de la geam, se dădea peste cap, urina în sticlă, le punea sare în suc colegilor, imita profesori, eventual cânta la balul bobocilor și alte activități care-l făceau foarte popular.

Ce primea pentru asta? Câștigul lui era un sandviș de la o colegă sau era primul invitat la petreceri unde nu trebuia să vină cu niciun cadou. Aceste ”câștiguri” veneau într-o gașca de 20-30 oameni.

Acum, grație rețelelor sociale, grupul de puști care se uită la unul care își sparge un ou în cap sau la unul care cântă un cântec cu cuvinte mai porcoase s-a mărit. Situația e la fel. Nu s-a schimbat nimic.

Lumea nu s-a deșteptat, doar s-a mărit ”clasa”

Nu a devenit mai talentat șmecherașul care făcea scamatorii la școală, ci pur și simplu a crescut ”sala de clasă”. Și s-a extins cu câteva milioane. Iar în loc de un sandviș, primește un voucher, o invitație la nu știu ce deschidere etc. Asta nu înseamnă că, în câțiva ani, nu va fi la fel de repede de uitat de colegi.

... asta apropo de mărirea și decăderea lu Andrei Șelaru. Cum cine? Selly, cântăreț, vlogger, cunoscut cel mai bine pentru canalul său de YouTube.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel