Mărioara Zăvoranu a intrat în comă. Oana Zăvoranu spune că totul este un circ

Internată de circa trei luni în spital, Mărioarei Zăvoranu (66 de ani) a intrat, în noaptea de 16 aprilie, în comă, fiind ţinută în viaţă doar de aparate.

Starea de sănătate a Mărioarei Zăvoranu  s-a înrăutăţit brusc, joi, după care aceastaa intrat în comă. Vestea a fost dată de Mădălin Ionescu, prezentatorul emisiunii Wowbiz, scrie click.ro.

"Marioara Zăvoranu a intrat în comă, este ţinută în viaţă doar de aparate", a spus acesta, la Kanal D.

Potrivit sursei citate, starea Mărioarei Zăvoranu s-a agravat, iar medicii au decis să o bage în comă indusă, pentru a-i reechilibra funcţiile organismului. În acest moment, ea are şanse de 50% să îşi revină.

Citește și: Marioara Zăvoranu, în stare gravă: Dacă se externează nu mai apucă Paștele!

Oana Zavoranu a oferit o primă declarație în legătură cu starea de sănătate a mamei sale. În cadrul unei emisiuni la Kanal D, vedeta  și-a denigrat mama afirmând că nu crede că aceasta este în coma. "M-am interesat de ea, așa cum sunt eu rea. Ce sa spun! Sunt udă toată de emoție. Am demonstrat că totul este un circ. Am găsit-o pensată, aranjată. Deci? Nu e nicio comă. Am vorbit cu o persoana, cu omul ei de bază, care este acasă. Mărioara a făcut o mică febră și este un pic intubată. Coma e comă. Vă spun eu că ea nu moare!", a spus Oana Zăvoranu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel