Mario Fresh, probleme GRAVE de sănătate. "M-a chinuit rău"

Mario Fresh s-a întors din Asia Express cu probleme grave de sănătate. Iată ce diagnostic a primit și ce au declarat el și Alex Velea despre experiența din Asia. 

După o cursă lungă și plină de emoții, Alex Velea și Mario Fresh au părăsit aseară competiția Asia Express - Drumul Comorilor. Deși au fost dezamăgiți, bucuria că se întorc acasă la familie a fost mult mai mare. Cei doi au povestit câteva dintre momentele din competiție și au spus că au ajuns chiar și la spital pentru că Mario a prezentat mai multe dureri și probleme de sănătate. 

Ei bine, după un RMN, medicii au decis că Mario suferă de o discopatie lombară, astfel că nu se știa dacă ar mai fi putut continua în competiție, pentru că ar fi fost nevoiți să se deplaseze mai încet în curse. În prezent, Mario face recuperare, pentru a trece peste diagnostic și pentru a se pune pe picioare. 

Ce a declarat Alex Velea. "Sănătatea este primordială"

„Nu au fost cele mai bune zile pentru noi. Nu vrem să ne victimizăm, dar sănătatea este primordială. Asta este, nu are nimic. Câștigăm data viitoare. Vom rămâne cu amintiri drăguțe, altele mai puțin drăguțe. Noi ne-am gândit și înainte, pe jumătate ne pare rău, pe jumătate ne pare bine. Dorul față de familie, de iubite, de copii, reprezintă bucuria. Faptul că nu mai suntem alături de colegii noștri, o parte din ei, ne crează o ușoară tristețe. Indiferent dacă ancora era verde, indiferent dacă e roșie e la fel, aceeași situație. Nu știu cât de mult mai puteam să concurăm, mai ales că, repet, s-a schimbat puțin situația", a spus Alex Velea, în direct la Xtra Night Show. 

"M-a chinuit rău"

"Ne-am dorit să fim cei mai buni, ne-am dorit să fim competitivi, să distrăm lumea, să facem un show, sperăm că nu ne-am dezamăgit fanii. A fost o experiență mișto. Ne-am dat silința să fim cei ma buni, însă multe misiuni ne-au depășit, mai ales aceasta cu autostopul. Am avut ghinion, nu am excelat la treaba asta, dar la asta nu ai cum să excelezi.

Mi-a fost dor de casă încă din prima zi, mi-a lipsit iubita mea, viitoarea mea soție, Antonia, te iubesc. Abia aștept să ajung acasă la băiețeii noștri, trebuie să mergem și la Maya. M-a chinuit rău dorul de nevastă și de copii", a completat el. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel