Mariana Moculescu, detalii neașteptate despre Horia Moculescu: Eu aveam 18 ani, el 48, dar îmi doream mult să am o intrare în showbiz

Foto: Acces Direct
Foto: Acces Direct

Mariana Moculescu a făcut noi declarații despre Horia Moculescu.

Mariajul dintre Horia și Mariana Moculescu a fost unul dificil, iar divorțul dintre ei a venit cu un scandal uriaș. Deși au trecut mulți ani de atunci și după ce a locuit pentru o perioadă bună de timp în străinătate, Mariana Moculescu s-a reîntors în țară și a redeschis subiectul căsniciei lor și a făcut mai multe acuzații la adresa artistului.

După ce în ultima vreme a făcut mai multe acuzații la adresa lui Horia Moculescu, Mariana Moculescu a făcut noi declarații despre relația lor și despre momentul în care s-au cunoscut.

Ivitată în cadrul emisiunii Star Matinal, de la Antena Stars, Mariana Moculescu a făcut declarații tulburătoare și a spus că povestea lor de dragoste a început pe vremea când bruneta era doar o adolescentă și avea doar 18 ani, în timp ce compozitorul avea 48.

"L-am cunoscut când eram foarte tânără. Eram doar un copil, aveam 18 ani. Eu singura mi-am îndrumat pasii, pentru că terminasem liceul de muzică și îmi doream foarte mult să am o intrare în showbiz. Îl admiram și îl admir ca profesionist. S-a luptat ca să își creeze profesia aceasta și pentru un bărbat e de admirat, el a făcut totul din nimic. S-a luptat în viață foarte mult, dar pentru cei din jurul lui nu", a declarat Mariana Moculescu.

Ce a atras-o pe Mariana Moculescu la fostul ei soț

Mariana Moculescu a mărturisit care au fost calitățile artistului, care au vrăjit-o.

"Felul lui m-a făcut să mă îndrăgostesc de el, pentru că este un bărbat cu șarm. Avea 48 de ani când l-am cunoscut, iar eu 18. Era foarte romantic, venea la întâlniri cu flori, cu buchete mari de liliac în luna ianuarie. Mă aștepta în gară cu buchete imense de trandafiri. Îmi cumpăra cadouri care pentru mine, copil fiind, lucrurile respective mă înebuneau. Erau lucruri micuțe din țări străine, care mă fascinau în acea perioadă a comunismului", a mai spus Mariana Moculescu.

"Ne-am mutat împreună după doi ani, pentru că în acei doi ani nu am avut niciun fel de relație intimă. Eu nu m-am simțit vinovată, pentru că atunci soția lui era cuplată cu altcineva. Mă atrăgea foarte mult, pentru că nu erau foarte mulți oameni în genul lui, el era un zeu", a completat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel