EXCLUSIV  Maria Constantin, subiectul zilei, și Marcel al nostru preaiubit care a făcut istorie

În ultimele zile, presa a acordat pagini întregi unui Marcel care, pe vremuri, făcea istorie. Nu, nu noul ministru al Apărării, ci un personaj despre care unii spun astăzi că este mare crai: Marcel Toader. În plus, în topul căutărilor pe Google, în ultimele 24 de ore, Maria Constantin a fost cel mai căutat nume, adică fosta soție a lui Marcel Toader. Dar, înainte de toate, cine sunt cei doi?

Prima dată când am auzit de Marcel Toader a fost pe vremea când el era soțul Gabrielei Cristea. Deci, aparent, principala calitate este de soț, un soț care atunci când se desparte de consoartă merge la televizor și dă din casă. A fost și soțul cântăreței Anamaria Ferentz. Dar în afară de a fi soț, spune că este om de afaceri, dacă citim ziarele de scandal, am putea spune că a cam dat greș și la acest capitol.

Mai mult decât atât, Marcel Toader a intrat în Partidul Ecologist și a râvnit la postul de primar al Sectorului 3. Până la urmă, Marcel Toader nu a mai candidat, dar se pare că și-a păstrat funcția în partid, participând în continuare la diverse manifestații.

La începutul articolului, spuneam că presa a acordat pagini întregi unui Marcel care a făcut istorie. Da, s-a întâmplat și acest lucru și, probabil, cei mai în vârstă știu că Marcel Toader a fost și unul dintre cei mai mari rugbiști ai României din anii '80. Triplu campion național și medaliat cu bronz la Campionatul European, a evoluat în mai multe meciuri istorice. Doar că lumea a uitat aceste lucruri și pe bună dreptate poate și pentru că, astăzi, Marcel Toader are lucruri mai importante de făcut - să ne convingă că Maria Constantin, fosta sa soție, l-a înșelat.

(w670)

Dar cine este Maria Constantin? Este o cântăreață de muzică populară din România despre care mai nimeni probabil nu a auzit până când s-a căsătorit cu Marcel Toader. Maria Constantin este absolventă a Liceului de Muzică și Arte Plastice "Cosntantin Brăiloiu" din Târgu Jiu – Secția Flaut (2005) și a facultății de Muzică "Spiru Haret" – Secția Pedagogie Muzicală (2009).

Maria Constantin a cântat în "Ansamblul Doina Gorjului" alături de tatăl ei, Ilie Constantin și fratele acesteia. Tot aici, aceasta l-a cunoscut pe Ciprian Vasile Tapota, cu care s-a căsătorit în anul 2007, având împreună și un copil, Codrin Tapota. Mai târziu, aceștia au divorțat, iar apoi s-a căsătorit cu Marcel Toader. Deci cam atât știm... și faptul că de acum înainte i-a crescut cota. 

Revenind la Marcel al nostru, două dintre fostele sale soții, Gabriela Cristea și Anamaria Ferentz, l-au acuzat că era violent și că din acest motiv s-au despărțit de el. Nu știm dacă este așa sau nu, cert este că Marcel Toader a avut în total șase soții. Prima a fost o franțuzoaică, apoi au urmat tenismena Cătălina Cristea, Anamaria Ferentz, Diana Ghenu, cu 23 ani mai mică decât el, Gabriela Cristea și Maria Constantin. Cât despre adevărata ocupație a lui Marcel Toader, încă nu ne-am hotărât care este... politician, om de afaceri, vedetă, crai?...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel