Maria Ciobanu, în stare GRAVĂ. Dusă de URGENȚA la spital. "Și-a PIERDUT memoria"

Potrivit unei apropiate a Mariei Ciobanu, aceasta ar avea probleme grave de sănătate și se află în spital, în Statele Unite ale Americii. 

Sunt clipe grele pentru Maria Ciobanu, care se confruntă cu mai probleme de sănătate. Un apropiat al familiei a declarat că "sănătatea Mariei Ciobanu s-ar fi deteriorat semnificativ în ultimul an, iar în afară de problemele cardiace, ea a suferit şi un AVC, în urma căruia și-a pierdut memoria".

„Deși a avut o viață activă, plină de călătorii în toată lumea, se pare că lucrurile nu mai merg atât de bine pentru artista ajunsă la vârsta de 83 de ani. Aceasta s-ar confrunta cu probleme grave de sănătate, pe care le tratează în America.

De altfel, afecțiunile de tip cardiac i-ar provoca o respirație greoaie și palpitații. În acest moment, artista se află sub supraveghere medicală în America. În următoarele 5 luni nu ar avea voie să călătorească cu avionul, fiind predispusă unui alt accident vascular. În momentul în care a văzut-o, medicul i-a administrat rapid un tratament, i-a făcut analizele și i-a explicat că nu mai are voie să facă timp de 4, 5 luni niciun zbor”, a declarat o apropiată a artistei, citează evz.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel