Margheritei de la ”Hollywood” îi dă cu eroare. Se laudă cu diplome și face greșeli fundamentale

Margherita de la Hollywood se laudă că a terminat Facultatea de Jurnalism și că are un master în Comunicare Mediatică și Publicitate, dar îi dă eroare gramatica. 

Vedeta care s-a urcat pe imaginea părinților ei pentru a fi cunoscută în showbiz, nefăcând nimic în plus, înjură jurnaliștii. Nu doar că e de la Hollywood, dar spune despre ea că este ”senzaționalul”. Senzațional este cum mai apare pe prima pagină a ziarelor. ”Extrasenzațional”, cum scrie, este că pare că și-a dorit asta. Cum a ajuns un accident minor să fie pe prima pagină a ziarelor și să facă atâta vâlvă în lumea mondenă? Este, în mod clar, un conflict întreținut. Nu este ”Marga” nici prima, nici ultima vedetă suspectă a fi drogată la volan. Au fost găsiți astfel și alții care chiar și-au meritat statutul de ”vedetă”. Poate că din acest punct de vedere, se justifică diploma de master... Problema e cum ajung tineri să se laude cu diplome, dar să nu știe să pună o virgulă? 

Așadar: 

”Eu sunt senzationalul , si o să vă dau (...)” este INCORECT. 

CORECT: ”Eu sunt senzaționalul și o să vă dau (...)”. 

Dincolo de diacritice, virgula nu-și are locul înainte de ”și”. Totodată, nu se pune spațiu înainte de semnele de punctuație, ci după. Deci nu este corect nici ”Eu am terminat Facultatea de Jurnalism ,EU am master (...)”, cum nici ”o sa va si ”bat”daca e cazul la figurat Inventați ,atatea (...)”. Nu doar că virgula este pusă incorect, în cele mai multe cazuri, dar este lipită de următorul cuvânt, când ea ar fi trebuit să fie lipită de cuvântul anterior, urmată de spațiu. 

Personal, nu cred că părinții Margheritei ar trebui să răspundă pentru faptele ei, pentru că și-au construit un nume, cu greu, într-o industrie în care concurența e uriașă. În același timp, nici de la Margherita nu ar trebui cerute explicații. Nu ar avea ce să zică și pare că cere și bani pentru asta: ”Ce (...) buget aveți voi să vă dau eu declarații?”.

P.S. Poliția, însă, nu dă bani pe declarații. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel