Marea Britanie - Ducesa Kate a creat designul unei grădini prezentate în cadrul Chelsea Flower Show

Kate, ducesa de Cambridge, a creat designul unui grădini ce va fi prezentată în cadrul expoziţiei Chelsea Flower Show din Londra pentru a sublinia beneficiile pe care le poate aduce natura bunăstării fizice şi mintale atât a adulţilor, cât şi a copiilor, informează luni Reuters.

Realizat în colaborare cu artiştii peisagişti Andree Davies şi Adam White, aranjamentul horticol creat de Kate şi intitulat Back to Nature Garden include un leagăn construit dintr-o frânghie, o căsuţă în copac amplasată pe o platformă la înălţime şi un curs de apă cu mici cascade.

'Este un colţ de natură, un spaţiu interesant, destinat atât copiilor, cât şi adulţilor de care te poţi bucura şi pe care îl poţi explora', a declarat ducesa pentru presă înaintea inaugurării de luni a grădinii. 'Cred cu adevărat că natura (...) are beneficii asupra bunăstării fizice şi mintale în special în cazul copiilor mici', a subliniat ducesa.

Kate, soţia prinţului William şi mamă a trei copii, a amintit totodată că, în activităţile sale recente, s-a concentrat asupra primelor etape din procesul de dezvoltare a copiilor. 'Cred că a petrece timp în aer liber atunci când suntem tineri poate juca un rol important (...) astfel încât copiii să devină adulţi fericiţi şi sănătoşi', a scris ducesa pe Instagram într-un mesaj despre grădina pe care a creat-o. Chelsea Flower Show, care se va deschise luni pentru presă şi invitaţi, iar de marţi până sâmbătă pentru publicul larg, este cel mai prestigios eveniment horticol din Marea Britanie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel