Marea Britanie: Camilla, soţia prinţului Charles, a împlinit 72 de ani

Camilla, ducesă de Cornwall şi soţia prinţului Charles al Marii Britanii, a sărbătorit miercuri împlinirea vârstei de 72 de ani în timpul unei vizite a cuplului regal în comitatul Devon, din sud-vestul Angliei, relatează dpa. 

'Mulţumim tuturor pentru mesajele minunate adresate ducesei de Cornwall cu ocazia zilei sale de naştere!', a scris pe Twitter Clarence House, reşedinţa oficială a cuplului regal din Londra, postând o fotografie a Camillei. Biroul de presă al reginei Elisabeta a II-a şi cel al prinţului William şi soţiei sale, Kate, ducesă de Cambridge, au postat de asemenea mesaje pe Twitter cu ocazia zilei de naştere a ducesei de Cornwall. Clarence House a postat o fotografie cu Camilla aflată miercuri în vizită la o rezervaţie din Devon.

Ea urma să participe în cursul aceleiaşi zilei, alături de Charles, la o sărbătoare în Parcul Naţional Exmoor. Charles, 70 de ani, şi Camilla s-au căsătorit în 2005 după ani de zile de controverse legate de relaţia lor. Ea a fost acceptată ca membru deplin al familiei regale de atunci. Charles, moştenitorul tronului Marii Britanii, s-a căsătorit cu Lady Diana Spencer în 1981 în cadrul unei ceremonii fastuoase. Însă căsătoria lui Charles şi Diana a fost umbrită de zvonurile potrivit cărora prinţul ar fi continuat relaţia cu fosta lui iubită, Camilla Parker-Bowles, căsătorită şi ea la acea vreme. În 1992, guvernul britanic a anunţat că Charles şi Diana vor divorţa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel