Marcel Toader, test ADN. Schimb de replici, în direct: Opriţi-vă!

Luni seară, în emisiunea lui Dan Capatos, a fost invitat Marcel Toader. Ca să demonstreze infidelitatea Mariei Constantin, acesta a cerut să se facă un test ADN de pe un obiect vestimentar intim al celei care i-a fost alături. 

La un moment dat, avocatul Ionaşcu a intervenit telefonic. Cei doi au avut un schimb de replici. „Ies până în pânzele albe să mă apăr. Am fost acuzat de lucruri care nu erau adevărate. Nu ştiţi ce am trăit eu", i-a spus afaceristul.

„Opriţi-vă! E prea mult", i-a replicat avocatul Daniel Ionaşcu.  

„Mi s-a spus în faţă unde a fost şi cu cine a fost. Cu dată şi termen. Ce vreţi mai mult?", l-a întrebat afaceristul pe avocat.

"Fosta doamnă Toader a ieşit public să mă acuze de nişte lucruri care nu erau adevărate. Că i-am mâncat banii. Nu e nimic adevărat. Motivul pentru care ne-am despărţit este adulterul", a spus Marcel Toader.

„Proba respectivă era foarte greu să iasă ca probă (n.r. referindu-se la testul ADN). Un material genetic se păstrează în anumite condiţii. Altminteri, îşi pierde proprietăţile”, a spus avocatul după ce rezultatul testului nu a condus la concluzia aşteptată de Marcel Toader.

[citeste si]

Omul de afaceri şi cântăreaţa de muzică populară Maria Constantin s-au căsătorit în urmă cu doi ani, iar naşi le-au fost Silviu Prigoană şi soţia lui, Mihaela. În urmă cu două luni, şi-a acuzat soţia de infidelitate şi a demarat procedura de divorţ. Cei doi nu s-au înţeles să se despartă pe cale amiabilă la notar, aşa că procesul s-a mutat la tribunal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel