Marcel Toader a murit. Singura certitudine: Un campion cu șase soții

Anca Murgoci / 03 aug 2019 / 19:27 Salveaza PDF Comentarii
Marcel Toader a murit
Descriere foto: Marcel Toader a murit

Marcel Toader a murit. Dar cine a fost Marcel Toader?

Prima dată când am auzit de Marcel Toader a fost pe vremea când el era soțul Gabrielei Cristea. Deci, aparent, principala calitate a fost de soț, un soț care atunci când se despărțea de consoartă mergea la televizor și dădea din casă. A fost și soțul cântăreței Anamaria Ferentz. Dar în afară de a fi soț, spunea că este om de afaceri, dar dacă citim ziarele de scandal, am putea spune că a cam dat greș și la acest capitol.

Marcel Toader și politica

 

Marcel Toader a avut tangențe și cu politica. A intrat în Partidul Ecologist și a râvnit la postul de primar al Sectorului 3. Până la urmă, Marcel Toader nu a mai candidat, dar se pare că și-a păstrat funcția în partid, participând la diverse manifestații.

Marcel Toader și sportul

 

 

A fost o vreme când Marcel Toader făcea istorie nu doar cu scandalurile mondene. Marcel Toader a fost și unul dintre cei mai mari rugbiști ai României din anii '80. Triplu campion național și medaliat cu bronz la Campionatul European, a evoluat în mai multe meciuri istorice. 

Marcel Toader și scandalurile - politician, om de afaceri, vedetă, crai?

 

Marcel Toader a avut o mulțumime de reclamații în iubire. Două dintre fostele sale soții, Gabriela Cristea și Anamaria Ferentz, l-au acuzat că era violent și că din acest motiv s-au despărțit de el. Nu știm dacă este așa sau nu, cert este că Marcel Toader a avut în total șase soții. Prima a fost o franțuzoaică, apoi au urmat tenismena Cătălina Cristea, Anamaria Ferentz, Diana Ghenu, cu 23 ani mai mică decât el, Gabriela Cristea și Maria Constantin.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26