Marcel Toader a murit. Singura certitudine: Un campion cu șase soții

Marcel Toader a murit
Marcel Toader a murit

Marcel Toader a murit. Dar cine a fost Marcel Toader?

Prima dată când am auzit de Marcel Toader a fost pe vremea când el era soțul Gabrielei Cristea. Deci, aparent, principala calitate a fost de soț, un soț care atunci când se despărțea de consoartă mergea la televizor și dădea din casă. A fost și soțul cântăreței Anamaria Ferentz. Dar în afară de a fi soț, spunea că este om de afaceri, dar dacă citim ziarele de scandal, am putea spune că a cam dat greș și la acest capitol.

Marcel Toader și politica

Marcel Toader a avut tangențe și cu politica. A intrat în Partidul Ecologist și a râvnit la postul de primar al Sectorului 3. Până la urmă, Marcel Toader nu a mai candidat, dar se pare că și-a păstrat funcția în partid, participând la diverse manifestații.

Marcel Toader și sportul

A fost o vreme când Marcel Toader făcea istorie nu doar cu scandalurile mondene. Marcel Toader a fost și unul dintre cei mai mari rugbiști ai României din anii '80. Triplu campion național și medaliat cu bronz la Campionatul European, a evoluat în mai multe meciuri istorice. 

Marcel Toader și scandalurile - politician, om de afaceri, vedetă, crai?

Marcel Toader a avut o mulțumime de reclamații în iubire. Două dintre fostele sale soții, Gabriela Cristea și Anamaria Ferentz, l-au acuzat că era violent și că din acest motiv s-au despărțit de el. Nu știm dacă este așa sau nu, cert este că Marcel Toader a avut în total șase soții. Prima a fost o franțuzoaică, apoi au urmat tenismena Cătălina Cristea, Anamaria Ferentz, Diana Ghenu, cu 23 ani mai mică decât el, Gabriela Cristea și Maria Constantin.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel