Marcel Pavel, petrecere de lux. Ce mesaj emoționant i-a transmis fiul lui

Fiul lui Marcel Pavel, Sasha, i-a transmis artistului un mesaj emoționant, chiar de ziua acestuia.

"Mulțumesc, familiei mele, prietenilor și colegilor care au fost prezenți la aniversarea zilei mele de naștere!", a scris Marcel Pavel pe contul personal de Instagram.

Marcel Pavel a schimbat prefixul, şi bineînţeles că a organizat o petrecere cu mare fast. Artistul şi-a serbat ziua de naştere împreună cu familia şi prietenii.

Petrecere de lux

Celebrul artist şi-a aniversat ziua de naştere în lux și a ținut să-și organizeze o petrecere grandioasă, la împlinirea a 60 de ani, la care au luat parte zeci de vedete, prieteni şi invitaţi de seamă.

Mesajul fiului lui Marcel Pavel

Totuși, cele mai emoționante urări le-a primit chiar de la fiul său, Sasha Pavel care i-a urat cel mai frumos mesaj, în direct, într-un interviu al Antena Stars: "Te iubesc, tata! Îi doresc cât mai multă fericire, noroc, sperăm să-l facem noi mândri, să-i vadă pe copiii lui fericiți și cred că i-am adus un plus de fericire la prezentarea de modă"

Iată cum au chefuit invitaţii de seamă, ce cadouri a primit sărbătoritul, dar şi cum a arătat locaţia în care a avut loc petrecerea de 5 stele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel