Mara Bănică, diagnostic grav din partea medicilor!

Mara Bănică este una dintre cele mai efervescente vedete de la noi, care reuşeşte mereu să iasă din cele mai complicate situaţii oricât de dificile ar părea.

Atunci când este vorba de sănătate, însă, vedeta parcă nu mai scapă de ghinioane, ultima păţanie făcând-o să ajungă în mijlocul nopţii direct la spital, iar verdictul medicilor a fost unul... dramatic.

Seara trecută a fost una cât se poate de dureroasă pentru vedeta TV, care a stat mai bine de 4 ore pe holurile spitalelor din Capitală. „După două ore petrecute pe holurile unui spital, iar apoi alte 40 de minute de investigaţii, în altul, mi-au dat o listă interminabilă cu diagnostice, care mai de care mai îngrijorătoare. Am enterocolită, gastrită acută şi pietre la rinichi, care au început să se deplaseze", a declarat, vizibil afectată, Mara Bănică.

Chiar dacă se simţea rău de câteva zile, Mara nu a crezut că este ceva atât de grav şi a luat ce pastile a crezut ea că îi fac bine, asta până când s-a trezit pur şi simplu cu faţa umflată din cauza pastilelor. „Am luat pastile după capul meu, iar acum am ajuns să iau cinci medicamente pe zi, timp de două săptămâni", a mai spus Mara.

Cu toate că toate afecţiunile de care suferă se tratează medicamentos, medicii i-au recomandat Marei Bănică să facă o analiză care o sperie îngrozitor pe vedeta TV. „Mi-au descoperit şi un chist şi mi-au recomandat să fac testul Papanicolau. Îmi e frică de analiza pentru depistarea cancerului", a declarat Mara Bănică, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel