Mara Bănică, testată a doua oară pentru COVID. Rezultatul analizelor. "Popor de șmecheri. Ne merităm soarta"

Mara Bănică a fost testată a doua oară pentru COVID-19. Ce rezultat a primit jurnalista. 

"Am trecut, zilele astea, prin emoţii mari. A picat prima colegă, apoi a doua, apoi simptome pe care ni se părea că le avem cu toţii. (...) Făcusem deja prima testare, negativă, la un centru privat. Decid, fiind contact direct al cuiva deja infectat, să sun la DSP. A fost un test al răbdării. Trei ore de apeluri la care nu răspundea nimeni. Mail. Apoi mailuri. Vreo trei. La un moment dat, răspunde cineva la telefon, spre seară. Nici nu mai ştiu la ce sector al Bucureştiului, sunam, pe rând, la toate. Târziu în noapte, ne au testat acasă", a scris Mara Bănică pe Facebook.

"Am realizat că e un test al răbdării"

"Am realizat că e un test al răbdării. Că amărâţii ăştia la la DSP muncesc 24 de ore pe zi. Că sunt puţini. Că sunt obosiţi. Că au puterea, şi după ce ţipi la ei la telefon pentru că nu-ţi răspund când vrei tu, să-ţi ureze să fii sănătos. Poate că sunt eu emotivă, habar nu am, dar mi se pare că instituţia asta, atât de importantă pentru noi românii în această perioadă este pusă cumva la zid în presă pentru că nu face mai mult. Şi nu face pentru că România nu e Germania. Şi nici n-are şanse să devină prea curând.

"Popor de şmecheri, de bombardieri, ne merităm soarta"

DSP-ul lucrează cu angajaţii reduşi la 60% din capacitate pentru că-şi dau demisiile pe capete. DSP-ul nu are oameni care să răspundă la telefoane. DSP-ul este îngropat în hârtii, hârtiuţe, avize, răspunsuri şi statistici pe care trebuie să le facă zilnic pentru mii şi mii de oameni. Pentru o întreagă Românie. Şi n-au cum. De aceea vin şi zic.. testul Covid este testul răbdării absolute. Al aşteptării unui telefon la care într-un final cineva va răspunde. Şi când o va face, nu-l înjuraţi. Sunt oameni care muncesc cât pentru zece. Păcat de noi. De ţara asta. Popor de şmecheri, de bombardieri, ne merităm soarta", a mai scris jurnalista.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel