Mara Bănică, revoltată pe Mihaela Rădulescu: Hai siktir la faza asta!

O cunoscută jurnalistă, deranjată de ce susține Mihaela Rădulescu în autobiografia ei, a răbufnit în cadrul unei postări pe Facebook, deși recunoaște că îi place mult vedeta de televiziune chiar și "când minte sau exagerează".

Mara Bănică consideră eronată menționarea Mihaelei Rădulescu în autobiografia ei, potrivit căreia a fost prima jurnalistă din România care a mers în inima teatrului de război din Irak şi Afganistan, scrie click.ro.

"Ăsta e un fragment din autobiografia Răduleascăi urcată de ea pe Facebook. Mie-mi place mult Răduleasca. Chiar şi când minte. Sau exagerează. Îi doresc chiar să poată vedea, vreodată, ce înseamnă jurnalismul de front. Ăla adevărat, nu o vizită la doi ani după semnarea păcii, într-un blindat dintr-o tabăra militară. I-aş povesti despre Baghdadul în flăcări, despre o jurnalistă spaniolă care ne-a murit în braţele mult prea neputincioase într-o noapte din martie 2003, despre lipsa apei de băut, a hranei, despre regrete, priorităţi, frică, foame, lacrimi, neputinţă. Nu, Mihaela, n-ai fost prima. Nici singura. Nici măcar n-ai fost într-un teatru de război vreodată. Mă gândesc la Cristina Liberis (cu care m-am întâlnit în câteva zone de conflict de-a lungul anilor), şi-mi zic: bă, în felul ei, Răduleasca a fost cea dintâi acolo în lumea ei cu Zâne. În a noastră, însă, hai siktir la faza asta! Balcanic aşa, din suflet şi cu multă simpatie", a scris Mara, pe pagina ei de Facebook.

MARA BĂNICĂ, INTERVIU. De la jurnalismul de război, la presa mondenă. Dezvăluiri emoționante cu Mara Bănică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel