„Mama mă aștepta la gară cu o păpușă". Andreea Esca, mărturisiri emoționante despre părinți și răsfățul din copilărie

foto: Andreea Esca, Facebook
foto: Andreea Esca, Facebook

Andreea Esca a povestit, recent, cum  a fost copilăria ei și cât de bine se simte acum ori de câte ori revine în casa bunicilor.

Andreea Esca a povestit pentru Kftele cum a fost copilăria ei, ce daruri primea de la părinți și bunici dar și unde obișnuia să-și petreacă vacanțele de vară.

„A fost o copilărie foarte frumoasă. Îmi petreceam foarte multe vacanțe la țară, la Poalele Negoiului, unde stătea o mătușă. Iarna mergeam la bunicii mei din Brașov, care aveau o casă foarte frumoasă la poalele unui deal. Era foarte frumos. În general, copilăria mea a fost o copilărie foarte frumoasă, chiar dacă tata era puțin mai sever, mama mă răsfăța mai mult decât e cazul. Pe vremea aceea, de exemplu, se găseau foarte greu pantofi și sandale, iar eu eram copilul acela care avea nu știu câte perechi pe vară. Dacă apăreau patru perechi de pantofi pe vară, eu le aveam pe toate patru. Dacă plecam într-o tabără, mama mă aștepta la gară cu o păpușă.”, a spus Andreea Esca pentru sursa citată.

"Mi se pare că am din nou 10 ani"

Andreea Esca a dorit să clarifice că niciodată nu a cerut nimic de la părinți, dar primea mereu tot ce apărea nou și tot ce-și dorea. De multe ori, tatăl o certa pe mama pe motiv că o răsfață prea mult.

Aceasta a rememorat, de asemenea, și vacanțele pe care și le petrecea la bunici, la țară. “N-am cerut niciodată nimic, dar mama mă răsfăța întotdeauna. Și existau mereu discuții cu tata: „nu se poate să nu lași copilul ăsta să ducă gunoiul sau să cumpere o pâine, ce o să se aleagă de ea?” „Facem copii să fie sclavii noștri? Lasă că are timp toată viața.” Cam asta era atmosfera. Probabil că profitam de aceste lucruri și pot să spun că am avut o copilărie extrem de fericită.Când merg la țară, mi se pare că am, din nou, 10 ani. Când intru și simt mirosul de fân cosit, de bălegar și aer de munte, iarbă udă, mi se pare că am, din nou, 10 ani.”, a mai povestit Andreea Esca.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel