Majda, colega lui Andrei Ștefănescu, ANUNȚ de ultimă oră. "Am sunat la DSPB"

Majda Aboulumosha, colega lui Andrei Ștefănescu, a transmis un mesaj pe rețelele de socializare după ce acesta a fost infectat cu COVID-19. 

Majda Aboulumosha, colega de platou a lui Andrei Ștefănescu a postat un mesaj pe rețelele de socializare, după ce artistul a fost confirmat pozitiv cu COVID-19 și internat în spital. 

„Vreau să vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele pe care le-ați trimis să vedeți cum mă simt. Au contat foarte mult și îmi pare rău dacă nu am apucat sa răspund tuturor. Sunt bine! Sunt în izolare, nu ies din casă. Am sunat la DSPB să anunț și voi urma toate procedurile legale recomandate. Faptul ca m-ați întrebat dacă sunt bine sau am nevoie de ceva a contat enorm pentru mine. Aveți grija de voi și de sănătatea voastră”, a scris Majda pe pagina de Instagram.

Andrei Ștefănescu a confirmat că are COVID-19

„Am fost testat. Asta este, stiu ca sunt pozitiv. M-am conformat regulilor. Mi-am făcut băgăjelul. N-am niciun simptom grav. Stau cuminte și aștept ca rezultatele mele să devină negative. Suntem la Matei Balș, o secție foarte frumoasă. Mă simt de parcă am fost răpit de extratereștri. E o placere. Aștept cu nerăbdare să calc pragul acestei emisiuni, „Te cunosc de undeva!”. Medicii mi-au spus că starea unui asimptomatic oricând se poate degrada. Așa sunt regulile și ne supunem. Sunt convins că vom ieși cu bine din această bătălie. Noi suntem o echipă. Am demonstrat la Antenă că suntem o echipă.”, a declatat Andrei Ștefănescu, în direct la Antena 3.

Citește și: Marcel Pavel, REACȚIE de pe patul de spital. "Aproape FATALE". REGRETUL artistului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel