Madonna, violată: Am fost paralizată după ce s-a întâmplat totul

Madonna a fost numită vineri, în cadrul unei gale, ''Femeia anului''. Diva pop a ținut un discurs în care a vorbit despre momentul tragic în care a fost violată, dar și despre cum a reușit să se pună pe picioare.

Celebra artistă a povestit în cadrul galei că a fost abuzată sexuală în tinereţea sa. Întâmplarea s-a petrecut înîn primul său an în New York, pe un acoperiş, acolo unde a fost ameninţată cu un cuţit.

„Îmi amintesc cât am fost de paralizată după ce s-a întâmplat totul şi am fost violată, că mi-a luat o perioadă bună de timp să îmi revin ca artist şi în primul rând ca om. Vă mulţumesc pentru că mi-aţi recunoscut meritul de a-mi continua cariera timp de 34 de ani în faţa sexismului şi a misoginismului făţiş, a jignirilor constante şi a abuzului neîncetat“, a spus Madonna, potrivit cancan.ro.

„Femeile au fost oprimate atât de mult timp, încât cred ce spun bărbaţii despre ele. Cred că trebuie să susţină un bărbat ca să-şi atingă scopul. Şi există bărbaţi foarte buni care merită sprijiniţi, dar nu pentru că sunt bărbaţi, ci pentru că sunt demni de sprijin“, a adăugat artista.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel