Madonna va fi mamă de gemeni. Decizia Înaltei Curți din Malawi

Înalte Curte din Malawi a acordat marți Madonnei permisiunea de a adopta copii gemeni din această țară din sudul Africii, a indicat un purtător de cuvânt judiciar, informează Reuters, EFE și AFP.

Madonnas-a aflat în sala de judecată când s-a pronunțat hotărârea, a declarat purtătorul de cuvânt Mlenga Mvula. Conform AFP, ea a sosit la tribunal însoțită de o escortă impunătoare de poliție și de gărzi de corp private, pentru a asculta decizia judecătoarei Fiona Mwale. Vedeta a făcut niciun comentariu și nici reprezentanții săi nu au putut fi contactați.

Cântăreața americană a arătat de-a lungul anilor că are o pasiune pentru Malawi și copiii de aici și prin urmare instanța de judecată a fost mulțumită și nu a putut opri adopția gemenilor, a declarat Titus Mvalo, avocat al Madonnei în Malawi, pentru Reuters.

Potrivit Agerpres, purtătorul de cuvânt Mlenga Mvula a indicat că una din condițiile adopției a fost ca artista americană să prezinte dovezi că locuința în care vor trăi copiii este corespunzătoare. Potrivit AFP, este vorba de doi gemeni de patru ani, pe nume Esther și Stella.

Artista a mai adoptat doi copii din Malawi, pe David Banda și Mercy James, în 2006 respectiv în 2009, atrăgând furia opinia opiniei publice care a criticat autoritățile că permit ocolirea legilor care interzic adopțiile de către cetățeni străini. De asemenea, ea mai are doi copii, Lourdes și Rocco, din relații anterioare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel