Madonna și-a arătat fundul în direct, spre disperarea realizatorului TV: ”Opriți-o! De ce ai face asta?”/VIDEO. Loredana Groza e acuzată că o copiază

Madonna și-a arătat fundul în direct/captură video YouTube
Madonna și-a arătat fundul în direct/captură video YouTube

Madonna și-a arătat fundul în direct. Cântăreața americană are 63 de ani, împliniți în 16 august. 

În emisiunea ”The Tonight Show”, Madonna și-a ridicat fusta și... audiența, scriu publicațiile internaționale, care arată imaginile video cu vedeta de 63 de ani. Inițial, Madonna s-a întins pe masa realizatorului TV Jimmy Fallon, îmbrăcată într-o fustă extrem de scurtă. Acesta a încercat să o acopere, pentru a nu ajunge imagini indecente la telespectatori. Însă, în momentul în care Madonna a coborât de pe birou a dat de înțeles că nu înțelege ”îngrijorarea” lui Fallon, arătând ceea ce el a încercat să acopere. Madonna și-a ridicat fusta în direct și le-a arătat tuturor... fundul. Imaginile au ajuns în întreaga lume. Excentrica ”regină a muzicii pop” nu este la primul gest considerat scandalos. În fapt, întreaga ei imagine e creată din astfel de gesturi ce stârnesc o mulțime de controverse. În 1994, superstarul pop a fumat un trabuc și a folosit expletive într-o apariție din "Late Show". 

”Oprește-te, oprește-te, opriți-o”

Gestul Madonnei de a-și arăta posteriorul a venit pentru a întări ideea că ”tulbură pacea”. Când a văzut-o întinsă pe biroul lui, Jimmy Fallon a spus: ”Nu, nu, de ce ai face asta?”. ”Oprește-te, oprește-te, opriți-o. Nu știu ce să fac”, a exclamat Jimmy Fallon în timp ce încerca să acopere picioarele Madonei cu jacheta. "Nimeni nu va vedea nimic, Doamne” a spus Madonna în timp ce s-a întors cu spatele la camere și și-a ridicat rapid fusta. 

Acesta nu a fost singurul moment într-o emisiune TV de maximă audiență în care vedeta a încercat să atragă atenția. În 1994, în emisiunea ”Late Show” cu David Letterman, a folosit expletivi, a fumat un trabuc și a vorbit despre droguri, amintește Insider

Loredana Groza, acuzată că o copiază pe Madonna

În România, Loredana Groza este acuzată că o copiază pe Madonna, în stilul pe care-l adoptă.

La 51 de ani, Loredana Groza este una dintre cele mai iubite artiste din România, iar în ultimii ani a fost des criticată și acuzată că ar fi apelat la operațiile estetice, însă de-a lungul timpului, a negat aceste informații. 

Mai mult, în ultima vreme artista a renunțat la părerile celor din jur și a ajuns să se afișeze în tot felul de ipostaze, care mai de care mai provocatoare, multe duse la extrem, lucru care i-a revoltat pe fanii ei care se arată complet dezamăgiți de ea. 

Artista a publicat un videoclip cu un dans la bară, o nouă ipostază care i-a surprins pe fanii ei și care le-a pus capac unora dintre urmăritori, care au acuzat-o că o imită pe Madonna.

Vezi AICI mai mult

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel