Madonna îi cere papei Francisc o întrevedere pentru a discuta ''probleme importante''

Foto: Instagram Madonna
Foto: Instagram Madonna

Madonna doreşte să se întâlnească cu papa Francisc pentru a discuta ''nişte probleme importante'', potrivit unui mesaj publicat de cântăreaţă pe Twitter, informează Reuters.

Vedeta i-a trimis un mesaj pe Twitter suveranului pontif întrebându-l dacă ar fi dispus să-i ofere o întrevedere.

Salutare @Pontifex Francis. Sunt o bună catolică. Jur! Adică nu jur! a scris Madonna pe Twitter. Vedeta, care de-a lungul carierei de 40 de ani s-a remarcat atât pentru hiturile care au cucerit clasamentele muzicale, cât şi pentru conflictele cu Biserica Catolică, a recunoscut că au trecut câteva decenii de la ultima sa confesiune, dar că vrea cu toate acestea să facă o încercare.

Am fost excomunicată de trei ori

Ar fi posibil să ne întâlnim într-o zi pentru a discuta nişte probleme importante?, a scris interpreta melodiei Like a Prayer, dar şi autoarea unei cărţi intitulate Sex. Chiar dacă nu a specificat în mod clar care ar fi acele probleme, vedeta a făcut o aluzie la un posibil subiect. Am fost excomunicată de trei ori, a scris cântăreaţa. Nu mi se pare corect.

Cu câţiva ani în urmă, vedeta în vârstă de 63 de ani, mamă a şase copii, care a fost botezată şi crescută în credinţa catolică, a afirmat în cadrul emisiunii The Late Show, găzduită de James Corden, că a fost excomunicată de vreo trei ori.

Dezvăluirea nepremeditată a fost făcută în timpul secţiunii Carpool Karaoke, difuzată în decembrie 2016. Nu este clar dacă mesajul cântăreţei recompensate cu Grammy a fost scris pe un ton serios.

Controversele din jurul Madonnei

De-a lungul carierei, Madonna a adunat capital de imagine pe fondul unor controverse declanşate de opiniile ei despre sex, iubirea între persoane de acelaşi sex sau simbolismul creştin.

Când turneul ei Blond Ambition World Tour a ajuns în Italia, în vara lui 1990, papa Ioan Paul al II-lea a îndemnat creştinii să nu participe la turneu, etichetându-l drept unul dintre cele mai satanice spectacole din istoria umanităţii. Mai multe organizaţii catolice, printre care şi conferinţa episcopilor italieni, au solicitat anularea concertelor pe care le-au catalogat dezgustătoare, imorale, blasfematoare şi infame. 

Citește și - Biserica Ortodoxă Rusă deplânge relatarea Papei Francisc despre dialogul cu Patriarhul Kirill

Biserica Ortodoxă Rusă deplânge modul în care Papa Francisc a relatat despre dialogul cu Patriarhul Kirill.  Biserica Ortodoxă Rusă a deplâns miercuri modul în care Papa Francisc a relatat discuţia pe care acesta a avut-o la jumătatea lunii martie cu patriarhul rus Kirill şi a descris sancţiunile impuse acestuia din urmă de UE drept o acţiune lipsită de simţul realităţii şi care nu serveşte păcii în Ucraina, consemnează agenţia EFE, citată de Agerpres. 

”Este regretabil că la o lună şi jumătate după conversaţia cu patriarhul Kirill, Papa Francisc a ales o tonalitate eronată pentru a transmite conţinutul acestei conversaţii”, ceea ce ”nu va contribui la un dialog constructiv între Biserica Romano-Catolică şi Biserica Ortodoxă Rusă”, menţionează într-un comunicat Departamentul pentru Relaţii Externe al Bisericii Ortodoxe Ruse. Vezi continuarea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel