Madonna, căzătura spectaculoasă la gala Brit Awards - Video

Madonna a oferit un moment spectaculos, miercuri seara, la gala premiilor Birt. Cea supranumită "Regina muzicii pop" a reușit să devină vedeta evenimentului după ce a căzut pe spate pe treptele scenei, în timp ce interpreta o melodie.

Miercuri seară, la finalul galei Brit Awards - gala premiilor industriei muzicale britanice, de la Londra, Madonna, care interpreta o melodie, s-a împiedicat pe treptele de la baza scenei, aparent după ce unul dintre dansatorii săi a încercat să îi dea jos o pelerină lungă pe care o purta la începutul momentului artistic.

Vedeta a căzut pe spate, încasând din plin şocul contactului cu treptele, însă și-a revenit rapid și a continuat reprezentația ca și când nu s-ar fi întâmplat nimic.

Incidentul a devenit viral pe reţelele de socializare, dar Madonna a transmis fanilor săi că se simte bine, mulțumindu-le totodată pentru grija ce i-o poartă.

"Armani hooked me up! My beautiful cape was tied too tight! But nothing can stop me and love really lifted me up! Thanks for your good wishes! I'm fine! ‪#‎livingforlove‬" -Madonna/ Armani mi-a făcut-o! Frumoasa mea pelerină era legată prea strâns! Nimic nu mă poate opri însă iar dragostea mi-a dat aripi! Mulțumesc pentru gândurile bune! Sunt bine! #trăiesc pentru dragoste".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel