Madonna, acuzată că își photoshopează pozele. Cum a furat trupul unui tinere de 28 de ani pentru a-și promova albumul. VIDEO

Sursă foto: Facebook Madonna
Sursă foto: Facebook Madonna

Madonna este acuzată că și-ar fi pus în photoshop propriul chip pe trupul unei tinere din Australia, iar apoi a postat poza pe Instagram.

Madonna a postat pe Instagram o fotografie în care apărea într-o fustă scurtă și un tricou cu Joy Division, pentru a-și promova albumul ”Rebel Heart”. Singura problemă e că, deși chipul este cu siguranță al artistei de 62 de ani, trupul îi aparțnie lui Amelie Goldie, o tânără de 28 de ani, care a adus acest bizar furt în atenția publicului cu ajutorul unui video pe TikTok care a devenit viral. 

@ameliamgoldie

Reply to @choleenmenciano it’s still there... ##madonna ##ohno

♬ Oh No - Kreepa

Madonna nu a spus nimic despre photoshop atunci când a postat fotografia, acum șase ani. Tânăra ar fi descoperit încă în 2017 că trupul ei a fost folosit în fotografia Madonnei, fapt care a amuzat-o la acea vreme.

”Acum doi ani, regina Madonna mi-a folosit fotografia pe propriul ei Instagram cu fața ei photoshoppată peste. Este încă cel mai mișto/ciudat/amuzant lucru care mi s-a întâmplat.”, spunea tânăra atunci, scrie ProTv.ro.

Acum, Amelie Goldie a fost surprinsă să constate faptul că acea poză încă se află pe contul de Instagram al Madonnei, așa că a făcut un video despre această întâmplare, pe care l-a postat pe TikTok.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel