Mădălin Ionescu renunţă la televiziune: Sunt aproape inert

Mădălin Ionescu. Foto wowbiz.ro
Mădălin Ionescu. Foto wowbiz.ro

Mădălin Ionescu, după şapte ani de Kanal D şi cinci de WOWbiz, a hotărât că este momentul să renunţe, pentru moment, la televiziune pentru a se dedica familiei.

Recent, a devenit din nou tată. Astfel, a decis să ia o pauză, pentru a se dedica familiei. Aseară, şi-a luat rămas bun de la colegii săi.

„Vreau să spun că am avut un moment de sinceritate, iar astăzi sunt aproape inert, m-am trezit cu o durere de cap, m-am întâlnit cu tot felul de oameni, inclusiv cu conducerea Kanal D, cu tot felul de prieteni, din toate departamentele”, a spus Mădălin Ionescu.

„Indiferent cine va veni, lucrurile vor merge pe un făgaş normal. Televiziunea va deveni, în viitor, un radio. Ne putem întâlni în alte proiecte. Trebuie să cauţi pasiunea, să nu fii preocupat doar de bani. O să-mi fie dor de toată lumea de la WOWbiz, de voi toţi. Dar am avut parte de momente în care am avut oameni care mi-au fost alături mereu, sunt oameni care au rămas fără serviciu şi le-am întins o mână. Luni şi marţi mă uit la voi, dar de miercuri nu. Nu plec în vacanţă, dar fac asta pentru Filip, pentru Ştefania şi pentru Petra. Începe un drum nou pentru toţi", a mai spus Mădălin Ionescu. Andreea Mantea nu şi-a putut stăpâni lacrimile.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.3.1
pixel