Mădălin Ionescu, declaraţie surprinzătoare: Sunt casnic

După ce a ieşit din lumina reflectoarelor, Mădălin Ionescu a ales să se ocupe doar de familia sa, în special de copii.

În urmă cu câteva luni, Mădălin Ionescu a renunţat la postul de prezentator de la Kanal D, dorind să se retragă pentru o vreme. De atunci, s-a concentrat doar pe creşterea copiilor.

"În perioada asta, sunt casnic, stau acasă, am grijă de copii, în special de Petra, dar şi de Filip în mod deosebit. Ştefania, fata cea mare, este pe picioarele ei, lucrează, deşi este la facultate, are două job-uri, unul de weekend şi altul zilnic, la o clinică de nutriţie! Ea şi-a dorit acest lucru şi acum învaţă, experimentează... Sincer, sunt foarte mândru că încearcă domenii noi, iar eu sunt pe lângă ea, pe acolo, o susţin!", a declarat Mădălin Ionescu pentru WOWbiz.ro.

"Petra se simte foarte bine! Acum, este în perioada cu dinţişorii şi este un pic mai activă, dar nu pot să spun că ne-a solicitat foarte tare, pe mine şi pe Cristina! Până acum, a fost extraordinar de cuminte, îi mulţumim lui Dumnezeu, a dormit nopţile, ne-a lăsat să ne odihnim şi pe noi! (...) Totul este perfect în cazul micuţei şi sunt fericit că o am în viaţa mea", a mai spus Mădălin Ionescu!

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel