Mădălin Ionescu a făcut un ziar clandestin pe vremea lui Ceaușescu

madalin_ionescu
madalin_ionescu

Mădălin Ionescu, prezentatorul emisiunii “WOWbiz” de la Kanal D, recunoaște că legătura sa cu jurnalismul datează din vremea în care, în România, sursa puterii o constituia monoliticul aparat de partid PCR, la conducerea căruia se afla Nicolae Ceaușescu.

“Pe vremea lui Ceaușescu, meseria de jurnalist nu era una care să te motiveze, să te atragă. Mă plictiseau cumplit formatele de presa scrisă. Și, totuși, prin 1988, m-am apucat să fac un ziar clandestin (de mână). Scriam editoriale, chiar și politice (înfieram <cea mai bună dintre orânduiri>), <publicam> pasaje din romane controversate, știri, interviuri imaginare. Era supapa mea. Colegii de liceu îmi spuneau că nu sunt sănătos”, a mărturisit, într-un interviu, Mădălin Ionescu.

Vedeta Kanal D a dezvăluit și cum a ajuns să lucreze în televiziune: “În ceea ce privește televiziunea, a fost simplu. Mi-am dat demisia de la Arhivele Naționale, am luat un concurs la TVR, după care am emigrat spre radio și în 2001 am ajuns la Realitatea TV. De acolo, totul s-a legat frumos pentru mine”, a mai spus Mădălin Ionescu, cel care prezintă, alături de Adelina Pastrițu, emisiunea “WOWbiz”, de luni pânâ joi, de la ora 22.15, la Kanal D.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel