Lux extrem! Ramona Gabor nu doar poartă aur, ci mănâncă aur

1044482_559110044128348_468645479_n_4dfb4a607f
1044482_559110044128348_468645479_n_4dfb4a607f

Ieri, la Bacău, Ramona Gabor poftea la iahnie de fasole cu murături, ca la mama acasă. Cum distanța până în Dubai este foarte mare, iar, până acum, nimeni nu a trimis pachete cu nașu pe ruta Bacău-Dubai, bruneta se mulțumește și cu o delicatesă orientală cu foiță de aur.

Autor: Sorina Ceugea

Ramona a postat pe pagina sa de Facebook o imagine cu o prăjitură cu un aspect de bilă de marmură, acoperită parțial cu foiță de aur.

Potrivit spuselor româncei, prăjitura se numește "La Sfera" și este "o coajă subțire de zahăr pe care o spargi și găsești cremă de vanilie, violet creme brulee și încă ceva ca un fel de sorbet de zmeură". Concluzia Ramonei: "Delicios".

Drumul spre Dubai, pavat cu iahnie de fasole cu murături

Sora Monicăi Gabor trăiește o viață așa cum a visat, în Dubai. Iubitul ei arab, a cărui identitate este păstrată ascunsă, îi oferă tinerei moldovence tot ce își dorește - bijuterii scumpe, o casă opulentă, plimbări cu iahtul, haine de firmă, o mașină de lux şi mese în locuri exclusiviste.

Ramona a postat recent pe Facebook câteva fotografii cu deliciile culinare cu care tocmai se delectase: brânză Burrata, foie gras şi carpaccio de vită. Unii dintre fani au luat-o însă peste picior. "Aşa mâncai și la Bacău?", a înțepat-o una dintre admiratoarele ei, dar Ramona a răspuns imediat:

"D-na Irina, la Bacău mâncam iahnie de fasole asezonată cu niște murături ca la mama acasă, iar când mănânc ciorbă de fasole îmi place să o asezonez cu ceapă roșie că așa se mănâncă la Moldova mea; uite așa am crescut eu mare și am ajuns la Dubaiul ăsta frumos să mănânc și de altele, că îmi place să mai schimb din când în când că sunt și eu om".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel