EXCLUSIV  Luna plină în Scorpion, horoscop 27 aprilie: Frică pentru Balanțe, zi nemaipomenită pentru Capricorni. Previziuni complete

foto pixabay
foto pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Vezi și: HOROSCOP 27 aprilie. BERBECII se enervează din cauza banilor, iar pe LEI nimeni nu-i înțelege! ZODIAC complet

HOROSCOP Balanță

Profesional, este o săptămână plină de dorința de a face lucruri. Oamenii vă împing de la spate și vă motivați și voi, găsiți punctul acela despre care să ziceți, acolo mă duc, acolo vreau, profesional îmi place. Ce nu îmi place în schimb este frica aceasta, dacă partenerul nu stă mai mult cu voi, intrați în panică dacă părinții nu vă sună mai des ca de obicei, intrați în panică, dacă oricine, prieten, cunoștințe, nu mai sunt la fel de lipiți de voi, imediat intrați în panică. De ce vă e frică să pierdeți? Vă este frică să nu pierdeți absolut orice și pe absolut oricine. Din perspectiva mea, cel puțin astăzi, vă duceți toată energia în zona profesională și când vă veți duce în zona profesională, veți vedea că vă simțiți mult mai bine și vă veți da mai multă valoare, pentru că la voi luna plină se petrece în casa a doua, casa banilor, care are legătură și cu propria valoare. Nu trebuie să îți dai valoare prin ceilalți. 

HOROSCOP Scorpion

Toată săptămâna aș fi atent la relația pe care o am, la partener sau poate chiar la foști parteneri, dacă vrem să facem ceva, dacă vrem să activăm ceva acolo. Aveți nevoie de cineva lângă, nu puteți să stați singuri, nu puteți să stați ai nimănui săptămâna aceasta, efectiv, trebuie să aveți contact, să vi se spună chestii, să fiți mângâiați, să vi se scrie lucruri. Gândiți-vă, aveți în casa a VII-a multe planete, luna plină este în semnul vostru, aveți nevoie de oameni. Nu stați singuri astăzi că nu o să vă facă bine. 

HOROSCOP Săgetător

La voi, luna plină se petrece în casa a XII-a. Nu o să vă iasă lucrurile așa cum vă doriți, pentru că avem și în casa a VI-a multe planete și casa a VI-a este o casă a rutinei și acolo este, bineînțeles, și Uranus, implicat și el și îl avem și pe Saturn, care face un minunat careu. Nu aveți control. Astăzi e mai bine să fiți simpli spectatori la ceea ce se întâmplă și să nu luați decizii și să nu vă supărați. Efectiv, să stați și să respirați și să meditați sau să spuneți o rugăciune. 

HOROSCOP Capricorn

O zi nemaipomenită! O zi nemaipomenită ca să vă gândiți ce gătesc de Paști, unde mă duc în weekend, cu cine mă mai întâlnesc, ce prieteni vreau în viața mea. Pentru voi săptămâna este foarte flamboaiantă, mie îmi plac aspectele pe care voi le aveți în această săptămână și ar fi păcat ca voi să nu profitați de ele, când alții nu se distrează, voi reușiți să vă distrați. Voi faceți-vă planuri din acestea asemenea unui copil care descoperă culorile, care descoperă prăjiturile.

HOROSCOP Vărsător

Dacă ați putea să nu faceți planurile astea tradiționale de sărbători, voi ați fi foarte fericiți. Îi lăsați pe alții să le facă, nu o să vă vină să credeți în ce vă treziți implicați, dar e mai important pentru voi astăzi partea profesională. Lăsați-i pe cei de acasă să își facă treaba, vedeți astăzi cu cine vorbiți, cu șefii, cu autoritățile, cum vă purtați cu colegii și vedeți cine sunteți voi, adică în momentul în care nu vă convine ceva, dacă altă dată erați mai molcomi, astăzi este cazul să le arătați, să vă victimizați puțin. 

HOROSCOP Pești

Luna asta plină se petrece pe casa a IX-a și pentru că avem foarte multe planete în casa a III-a, voi chiar ați putea să vă spovediți astăzi. Ați putea să vorbiți cu cineva, să citiți, să scrieți pe o hârtie. Să discutați! Poate că mergeți la preot, poate că mergeți la terapie, poate că vorbiți cu o persoană mai înțeleaptă, dar e o zi nemaipomenită să vă descărcați. Și dacă nu aveți cui să vă descărcați, întotdeauna scrisul ajută. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel