EXCLUSIV  Lună nouă în Berbec. Horoscop pentru Balanţă, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Peşti

Sursa: Unsplash
Sursa: Unsplash

Astrologul DC NEWS Daniela Simulescu vine cu veşti importante pentru mai multe zodii. Luni, 12 aprilie, se consemnează o Lună nouă în Berbec. 

Balanţă - Zile bune pentru a începe o relaţie nouă. Este o zi bună pentru o relaţie nouă, pentru a cunoaşte pe cineva. Este şi o zi bună pentru a vă certa cu partenerul, dar ceartă nu la modul negativ, ci astfel încât să vă pună pe roate. Dacă simţiţi că aţi intrat într-o rutină, aveţi nevoie de această Lună nouă în Berbec. Venus este guvernatorul vostru, mai este şi Mercur acolo. O să vreţi să ştiţi ceva sigur, despre asta vorbeşte Luna nouă în Berbec. 

Scorpion - Multă muncă, dar aveţi posibilitatea să vă încurajaţi cum nu aţi făcut-o mult timp şi să îi încurajaţi şi pe ceilalţi. Veţi lucra în unele proiecte în care până acum aţi procrastinat, aţi spus că vă este frică. Astăzi veţi deschide dosarul şi veţi lua acel dosar, nu vă mai este frică. Fiţi cât mai curajoşi, mai ales în rândul colegilor. Încurajaţi-i şi pe ei să fie aşa! 

Săgetător - Dacă aveţi copii, bucuraţi-vă de ei astăzi. Este o zi în care ar trebui, trecând peste serviciu şi toate celelalte, să vă bucuraţi de ei. Oferiţi-vă o jumătate de oră pentru asta. Dacă nu aveţi copii, poate fi o zi foarte bună de răsfăţ personal. Ce nu făceaţi altă dată, să faceţi azi. Puteţi fi ca nişte copii! Sunaţi-vă părinţii, fraţii, uitaţi-vă peste pozele din copilărie, totul ca să vă retreziţi sentimentul acela de copil, de voioşie, de fericire, de bucurie, de primi paşi făcuţi. Aveţi nevoie de bucurie azi. 

Capricorn - O să vă priască să aranjaţi lucrurile prin casă, să le schimbaţi, să luaţi o perdea nouă. Atenţia azi să vi se ducă în zona respectivă. O să vă facă să vă simţiţi foarte bine, pe voi şi pe cei din jurul vostru. Seara veţi pune capul pe pernă şi veţi fi mult mai liniştiţi. 

Vărsător - O zi cu multe proiecte, multe analize, telefoane, nu o să aveţi timp. Dacă aveţi fraţi şi surori, puteţi petrece timp cu ei, e o zi bună pentru asta. În rest, multă vorbăraie, e multă agitaţie mentală pentru voi azi. Dacă aveţi de susţinut o prezentare, e o zi nemaipomenită pentru asta. 

Peşti - Cumpăraţi-vă ceva. Luna nouă este în Casa a II-a, multe planete bune acolo. V-am mai spus eu că vă prieşte să cheltuiţi pentru voi, dar astăzi vă prieşte şi mai mult dacă vă luaţi ceva nou sau dacă începeţi să puneţi bani deoparte pentru ceva. Vă ajută să daţi nişte bani pe care vi i-a împrumutat cineva. Totul e în zona financiară azi. Casa a II-a este şi o casă a laudei de sine, aşa că la muncă v-ar prii foarte bine ca atunci când vă cheamă cineva la o discuţie, să spuneţi ce ştiţi, nu lăsaţi pe alţii să ghicească. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel