Luca, fiul lui Reghe, dezvăluiri despre Anamaria Prodan. ”Nu m-a tratat diferit”

Foto: Instagram / Anamaria Prodan
Foto: Instagram / Anamaria Prodan

Luca Reghecampf, fiul lui Laurențiu Reghecampf din căsătoria cu Mariana Pfeiffer, a vorbit despre relația sa cu Anamaria Prodan. 

Luca Reghecampf, în vârstă de 20 de ani, a vorbit despre relația sa cu Anamaria Prodan chiar în cartea lansată recent de agentul FIFA, scrie digisport.ro

Tânărul spune și că are o relație foarte bună cu Bebeto, Sarah și Rebecca, cei 3 frați ai săi. Bebeto este copilul Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf, iar Sarah și Rebecca sunt fetele pe care impresara le are din prima căsnicie.

"Ana este ca a doua mamă pentru mine și nu m-a tratat diferit față de ceilalți. Suntem toți frați și copiii ei. Întotdeauna a avut grijă și a îndeplinit orice dorință, oricând am avut vreuna. Îi sunt foarte recunoscător pentru tot și mă bucur că este acolo pentru mine atunci când am nevoie de ea. Suntem o familie frumoasă și îi mulțumesc pentru toate lucrurile frumoase din viața mea! Te iubesc”, este mesajul transcris în cartea Anamariei Prodan, conform Fanatik.

Anamaria Prodan, despre Luca

În cartea sa, Anamaria Prodan a scris și despre cum l-a cunoscut pe Luca, fiul lui Laurențiu Reghecampf din prima căsătorie. 

"(Laurențiu Reghecampf, n. red.) Mi-a povestit despre copilul lui, pe care l-a luat apoi de acasă și ne-a pus să stăm față în față, cunoscându-l astfel pe Luca de când avea patru ani și jumătate. Eu i-am vorbit despre cele două fetițe din prima căsătorie (…). Mi-a plăcut Luca din prima secundă și ne-am lipit unul de altul, ceea ce ne-a atras numai rele, și mie, și lui, pentru că mama lui s-a simțit obligată să se răzbune pe conexiunea asta rapid stabilită”, a scris Anamaria Prodan în cartea ei.

Anamaria Prodan și Mariana Pfeiffer, RĂZBOI total

Mariana Pfeiffer, prima soție a lui Laurențiu Reghecampf, și Anamaria Prodan și-au schimbat replici după ce antrenorul Universității Craiova a anunțat că divorțează de impresară, după ce amanta sa a spus că este însărcinată.

Mariana Pfeiffer a făcut dezvăluiri uimitoare despre când și cum s-au cunoscut, de fapt, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, dar și la ce "artificii" ar fi recurs impresara în urmă cu mai mulți ani, pentru a-l atrage de partea ei.

Citește mai multe aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel