Lovitură pentru Familia Regală. Harry, la dezintoxicare. Prințul Charles, decizie DISPERATĂ. "M-am făcut de RÂS"

Prințul Harry le-a dat o lovitură dură celor din Familia Regală. Acesta a ajuns la dezintoxicare.

Puțini sunt cei care știu că Prințul Harry a creat Familiei Regale mai probleme, după ce preț de mai mult timp, încă de la vârsta de 16 ani, a fost dependent de droguri și de alcool, motiv pentru care tatăl său, Prințul Charles a decis să-l trimită la un centru de dezintoxicare pentru că se îndepărta cu pași repezi de următorul nivel: drogurile de mare risc. 

La acea vreme, decizia Prințului Charles a fost fermă și a venit în momentul în care fiu său fuma cannabis și închiria barurile pentru a se distra alături de anturajul său imoral.

„Prințul petrecerilor”, probleme uriașe

Corespondenta regală Katie Nicholl a dezvăluit că ani la rând, Harry a fost numit „Prințul petrecerilor” și asta pentru că s-a străduit să-și găsească încrederea şi succesul în Familia Regală.

„Prima dată când l-am întâlnit pe Prințul Harry a fost la un club de noapte. Erau anii lui de educaţie înaltă și trebuia să îşi revină. El a fost la Kensington Roof Gardens consumând shoturi de vodcă şi fumând Marlboro Lights înconjurat de un grup de blonde superbe. Acesta a fost Prințul Harry”, a povestit Katie Nicholl, corespondentul regal al revistei Vanity Fair.

„Puteți înțelege cu adevărat cum un prinț nefericit, singur și privilegiat ar sfârși prin alcool şi fumând cannabis pentru a umple acele ore și a petrece cu oameni despre care chiar credea că l-au plăcut sau iubit”, a precizat jurnalista Daisy McAndrew, citează dailystar.co.uk.

Reacția Prințului Harry când și-a dat seama de probleme

Chiar și după momentele de terapie, ducele de Sussex a continuat să fie rebel și să le dea bătăi de cap membrilor familiei, iar după zeci de fotografii indecente și materiale dureroase, și-a dat seama că ceva este în neregulă și că nu va reuși să capete o imagine bună. 

„M-am făcut de râs, mi-am dezamăgit familia, am dezamăgit multă lume", a spus Prințul Harry în momentul în care și-a dat seama că drumul pe care o luase nu era unul bun. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel